Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudowlosa

Mam dziwnego chłopaka?

Polecane posty

Gość Rudowlosa

Chłopaki co wy na to, leżymy dzisiaj z moim facetem oglądamy nudny film .. Naszło mnie na igraszki zaproponowałam mojemu ze zrobię mu loda ale on stwierdził że niechce bo rano musi wstać do pracy.. :O Opadła mi szczena.. To znaczy że jestem az tak beznadziejna? Nigdy nienarzekał lodzik trwał u niego 5 min więc do pracy by nie zaspał nie bardzo wiem co o tym myśleć.

Gość gość
No dziwny jest... chcialbym taka ktora sama z siebie proponuje ze zrobi loda

Gość gość
Chetnie moge cie zaspokajac

Gość Rudowlosa
Mogłabym robić codziennie bo lubię ale mój wstaje do oracy i ostatnio często to jego wymówka.. Chyba przestanę się prosić i poczekam na jego ruch..

Gość gość
Tez moge to robic po kilka razy dziennie.. moze postaram sie cie zaspokajac wirtualnie a potem w realu jak bd chciala

Gość Nig
Twoj facet chyba ma slaby temperament , poszukaj kogos w zapasie i wypróbuj może znajdziesz kogoś bardziej wrażliwego na Twoje wdzięki, pozniej bedziesz cierpiec jak Tobie bedzie sie chcialo a on bedzie spal w najleosze, ja tak mam z zona , duza roznica temperamentow, ona potrzebuje sexu 10 razy mniej odemnie -strasznie cierpie bo jej ni e zdradzam choc okazji nie brakuje ale to nie jest w porzadku mam 43 lata i jestem facetem

Gość gość
a podziękował Ci za taką propozycję? mi się raz zdarzyło odmówić jak byłem padnięty, zresztą w jakimś programie było że facet na wzij wiedząc że ogląda go kilka milionów ludzi też tak powiedział: zrobić Ci loda - nie dziękuję - nie mam siły

Gość Nig
Hej Rudowłosa informacyjnie skad jestes ?

Gość gość
Rudowłosa, co się będziesz zastanawiać, chodź do mnie, ja Ci nigdy nie odmówię! :) Kurcze, taki skarbek, tak poniewierany...:(

Gość Nig
Ja jeszcze inne perwersje bym chciał wyprawiać

Gość Nig
Ja nigdy nie byłbym taki dziwny

Gość gość
Jeśli takie sytuacje zdarzają się częściej to powinno dac robię do myślenia. Coś ewidentnie jest u was nie tak w związku.