Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co do niego czuję

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu, na koncercie poznałam chłopaka. Jest ode mnie rok młodszy, dlatego w ogóle nie przyszło mi do głowy, że mógłby być mną zainteresowany. Od tamtego dnia minęło trochę czasu, a my się zaprzyjaźniliśmy, teraz często daje mi znaki, że chciałby czegoś więcej; próbuje złapać za rękę, kiedy mnie przytula, trzyma dłużej nic powinnien, chce się ze mną spotykać sam na sam, albo snuje jakieś plany na przyszłość. Ostatnio wprost powiedział mi, że coś do mnie czuje, ale ja nie wiem jak mam na to zareagować. Czuję, że to nie wielka miłość o jakiej marzę, on raczej jest z innego świata, nie pasuje do mojego życia. Jest to naprawdę wspaniały chłopak; pracowity, pomocny, ambitny, dobrze wychowany, ale lekko mnie też odpycha jego wiek, boję się, że nie nadrobi za mną dojrzałością, co prawda dzieli nas tylko rok, ale ja zawsze byłam zbyt dojrzała jak na swój wiek, a co teraz powiedzieć jak nas dzieli jeszcze rok. Poza tym nie wiem czy będę w stanie coś do niego poczuć, szukam chłopaka, który będzie moją wielką miłością i przy którym po prostu będę wiedziała że to jest to. Uwielbiam się z nim przyjaznić, ale może po prostu żyje złudzeniami i taka prawdziwa miłość nie istnieje, może powinnam cieszyć się tym co mam, bo potem będę żałować?