Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika98

Klopoty

Polecane posty

Gość Marika98

Witam mam 20 lat mój chłopak ma 30 lat od pewnego czasu w ogóle się nie dogadujemy na początku związku (2 lata temu) był kochany i słodki z czasem zaczął mnie wyzywać że jestem głupia spierdze czy gruba. Przez ostatnie pół roku jest coraz gorzej ms o wszystko do mnie pretensje uważa że jestem dziecinne nieodpowiedzialne gowniara że nie nadaje się na matkę że każda nasza kłótnia to tylko moja wina. Staram się robić wszystko żeby było dobrze sprzątam mu gotuje piore robię zakupy wino kupuje przebywać z jego kolegami mimo iż czasem chce być z nim sam na sam lecznon nie umie zrezygnować z kolegów i picia. Od 2 miesięcy nawet nie uprawiamy sexu chce mnie na siłę zmienić

Gość gość
Olej dupka!

Gość gość
za kare nie rób mu loda z połykiem tylko wypluwaj

Gość gość
może woli kolegów od ciebie, sprawdź czy nie ma pisemek z gołymi facetami

Gość Marika98
Ludzie ja potrzebuje konkretnych porad a nie jakiś p*****ly o losach czy że jest gejem jak wiem że nie jest

Gość gość
Marika daj sobie spokój wiem że to Trudne no ale haaalllo szanuj się i jesteś warta bo każdy jest wart czegoś !!! Powiedz mu że nie będziesz w ten sposób traktowana i że to koniec, wyobrażasz sobie takie życie z nim???? Jesteś młoda i przed Tobą tyle mężczyzn do spotkania ze hohohohho tylko przebierać

Gość gość
znudziłaś mu się,poza tym to alkoholik a ty jesteś głupia ,kiedyś zmądrzejesz,on zawsze będzie niezadowolony pojmij to