Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dangor

Zboczeniec telefoniczny

Polecane posty

Gość Dangor

Witam, dzwonił do mnie z tego numeru: 534 831 937 jakis zboczeniec i opowiadał mi o tym jak bawi się swoją fujarą. Zignorowałam to i zablokowałam ten numer, ale dziś chodzi mi po głowie myśl, że ten ograniczony człowiek może nękać inne osoby, chciałabym aby ten numer został zgłoszony odpowiednim organom, sprawdzony i upubliczniony. Nie wiem kto do mnie dzwonił z tego numeru. Proszę o pomoc. Co można z tym zrobić? pozdrawiam Margo

Gość gość
Nie przesadzaj ,facet widocznie ma potrzebą poopowiadania o swoich fantazjach erotycznych i dzwonił na chybił trafił w nadziei ,że trafi na podatny grunt .Przez telefon jeszcze nikt nikogo nie zgwałcił a takich odbiorczyń ,które chętnie tego posłuchają i jeszcze będą uczestniczyć w tym nie brakuje. Nie chcesz takich telefonów to zablokowałaś go i koniec na tym.On widząc ,ze tobie to nie odpowiada na pewno nie zadzwoniłby ponownie ,bo on potrzebuje kogoś kto to akceptuje a jeśli to odpowiada dwojgu ludziom to nie ma w tym nic złego. jeśli będziesz ciągnąć sprawę publikowania tego numeru to tylko się ośmieszysz,on nie zrobił nic złego . Tylko zwolennikom Rydzyka może przyjść coś takiego do głowy jak tobie.

Gość gość
Jeszcze jedno,to nie jest zboczenie natomiast zboczeńcami są wyznawcy Rydzyka