Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Waga dziecka

Polecane posty

Gość gość

He ile wasze dzieci ważyły w wieku dwóch miesięcy bo mój syn waży 6 kilo i nie wiem czy to nie za dużo

Gość gość
U mnie urodzil sie maly przy wyjsciu do domu 2200g a po 2 miesiacach wazyl 5 kg tylko na piersi. Drugi rowne 3 kg jak odpuchl no to tez z 2800g wazyl. Po 2 miesiaccah 5.5kg tez na piersi tylko.

Gość gość
Moja sie urodzila 3.330 a dwa miesiace bylo 5.250. Ale teraz mamy 3 miesiac i nie dobijamy do 6. Ja sie martwie ze za malo przybrala w ostatnim miesiacu, tez tylko na piersi. Jak u was z 3 miesiacem?

Gość gość
8.29 jeszcze dodam, ze teraz starszy ma 3 lata i wazy 15kg bardzo wysoki. Jest chudy jak wior i niejadek. Drugi uwielbia jesc buzia mu sie nie zamyka ma 2 lata i wazy okolo 13kg ale tez jest wysoki.

Gość gość
Mój syn jest na sztucznym mleku i ma 2 miesiące i dwa tygodnie a jak się urodził to miał 3820 no a teraz 6 już

Gość gość
Ostatnio doktor opowiedział mi że miał przypadek dziecka 12 miesięcznego o wadze 16kg......... Szok!

Gość gość
Najważniejsze by przybierało i najważniejsze by był miesięczny przyrost u nas Synek na piersi problem z wagą nie przybierał 7-8 ms i okazało się nietolerancja laktozy i glutenu dziś mały trzylatek waga 13800 i wysoki chłopak ubrania nosimy 104 z nietolerancji wyrósł tak jak powiedział lekarz uff :-) córka 15 ms waga 9500 :-)

Gość gość
Sa siatki centylowe na baby online sprawdz wpisujesz dane i sam ci wynik wyskakuje

Gość gość
Mój synek już mu prawie pasują ubranka na 68 a urodził się mając 59 centymetrów

Gość gość
Mój syn ważył 5200 urodzony z wagą 3040g.

Gość gość
Moj syn urodzil się z waga 3700, gdy miał 5 tyg ważył 5400, a gdy 3 mies 7900, karmiony tylko piersią.

Gość gość
Zobaczycie do pół roku dzieci szybko rosną a potem przynajmniej ubraniowo się zatrzymują u nas jak w r.80 wskoczyła w 7 ms to teraz 86/92 jest ok ma 15ms