Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Outhtorka

Pachnace Motylki

Polecane posty

Cześć autorko 😘 O widzę nowy temacik, więc melduję się :) Ze starego chyba nic nie będzie, bo się zaciął na amen i pewnie szybko się nie odblokuje... Jak tam dzionek się zapowiada? Ja musiałem dziś wstać przed 6,wiec było ciężko. Ale już ok i działam na full obrotach :) Dzisiaj chłodno dla odmiany, więc przyjemnie ;) No i to już piątek 😍

A wracając do poprzedniej dyskusji i Twoich preferencji odnośnie budowy partnera, to wg mnie to nie fetysz :) Fetysz to by był jak byś odczuwała przyjemność tylko wtedy, gdy partner odbiegałby daleko od standardowej postury faceta, czyli bez mięśnia piwnego i solidnych fałd, wylewającego się sadełka zewsząd nie podchodź albo wręcz na odwrót, że faceci nieanorektycy powyżej 60kg nara z automatu :P Ale Ty tylko nie tolerujesz kościutrupów ;) Czyli w sumie norma :)

Hej. Tak nowy temat, tematyka ta sama haha :) Trrrooolll jakos jeszcze sie przebil w tamtym temacie, mi juz sie nie udalo..

No właśnie mi też nie bardzo wychodziło, a podbijałem chyba z 15 razy :o Mam nadzieję, że z tym tematem się tak nie będzie działo :)

moze i stronki beda szybciej przeskakiwac.. trzymamy kciuki. dzionek powinien byc aktywny, cos sie musi zaczac dziac. ogarniam moj kat i zobacze co dalej.. wczoraj wieczorem znowu mialam fatalny humor, czarne mysli i spadek motywacji, ale to wlasnie zmiana sposobu zywienia,.

Uff nie wiem jak Wy, ale ja już mam weekend :) 😍 Co prawda nie udało mi się niektórych rzeczy skończyć, ale to nie z mojej winy, więc zły na siebie nie jestem. Tylko tyle, że nadal ni to wisi w grafiku, no ale cóż, takie życie ;) Mam nadzieję, że Caroline i nasz oswojony troll trafią na ten nowy temat :) Chociaż podejrzewam, że trafią po Twoim avatarku ;) Swoją drogą teraz tak mi się skojarzyło, że ja mam bączka, Ty masz kwiatuszka - idealne połączenie czyż nie? :D Przyznaj się autorko czy to celowe było czy przypadek? :classic_cool: Co do Twojego doła, to ja bym prędzej zawalił winę na kiepską pogodę. Mimo, że lubisz jak jest chłodno to jednak jak dzień w dzień masz tak ponuro, że musisz palić świeczki, to nic dziwnego, że czarne myśli nadchodzą ;)

A wiesz, chyba masz racje. Dzis byla wspaniala pogoda: slonce i wiatr. I juz zupelnie inaczej sie poczulam. ale tradycji nie moglo stac sie za dosc: w pewnym momencie znowu nadciagnely ciemne chmury i intensywnie zaczelo padac.. Teraz znowu sie rozjasnilo. I tak ma byc do wtorku. :) Teraz snonce sie przyda. co do avatarow, to juz na samym poczatku zauwazylam, ze nad kwiatkiem lata bak haha ;) Ale to zupelny przypadek. Widze, ze nasz stary temat caly czas ktos probuje reanimowac.. Tez mam nadzieje, ze stara ekipa tu trafi. :)

Mam nadzieję, że dzisiaj faktycznie lepiej się czujesz i masz więcej energii do działania :) Mi jakoś dziwnie, bo drzemka mi się przeciągnęła... Dopiero niedawno wstałem i zjadłem kolację :o A właśnie opowiem Ci coś zabawnego co mnie dziś spotkało :D Jak dobrze pamiętasz wczoraj byłem na spacerku i sobie gadałem przez telefon całą drogę z koleżanką. Dziś byłem u jednego ze stałych klientów,r a ten do mnie "Jak już idziesz ulicą i musisz gadać przez telefon, to nie wrzeszcz tak po nocy" :D Okazało się, że siedział na rynku, gdy szedłem I to podobno po przeciwnej stronie rynku i mnie słyszał :P Mam nadzieję, że za dużo jednak nie słyszał, bo przeróżne tematy nam się zdarza poruszać :P

Ano z tymi drzemkami roznie bywa. Moj dzien byl ok, rano kiepsko, potem super, teraz tak sobie.. Ale kapiel juz byla i teraz sa ziola w imbryku. I wszystko gra, bedzie tylko lepiej. Pewnie szybciej padne jak normalnie. Fajnie z tym telefonem, tylko sie zastanawiam, czy Ty taki halasliwy jestes, czy byles taki podekscytowany rozmowa.. To niezle tematy przez telefon poruszacie.. haha.. Moze bedzie chleb z tej maki?? :P Nie pamietam juz, czy pytalam, ale kim ona jest, jak ja poznales? W tej chwili wiatr wieje niezle, i to na zewnatrz.. ;) Ciekawam, czy reszta ekipy nas odnajdzie.. Cos mam wrazenie, ze Trroooll nie odpuszcza na starym temacie. :D

Haha no bo wiesz, idę ulicą i różne hałasy u mnie, zresztą u nie w mieście też hałas, a to powodują, że mówię głośniej żeby mieć pewno, że na pewność, że zostanę usłyszany :D Aż się muszę zapytać czy przypadkiem nie wrzeszczę jej do ucha za bardzo :P Poznaliśmy się przez neta na pewnym forum ;) I nie, nie była to dyskusja o motylach ani innych wiatrach :D Co nie znaczy, że i żarcików na ten temat się nie zdarzają :P

Autorko ja też tamten temat próbuje podbijać żeby zobaczyć wiadomości, które się tam pojawiają, ale chyba to nic nie daje :( No pewnie trolle się cieszą, że nam temat zepsuły... No ale to trolle, one z reguły nic mądrego nie mają do powiedzenia i czerpią radość z tego, że mogą przeszkadzać i zwrócą na siebie uwagę. Ale olać ich! Pewnie reszta ekipy w końcu tu trafi :) Jak nasz temat przestał działać, to instynktownie zacząłem przeglądać czy przypadkiem nie ma nowego i jakoś na Ciebie trafiłem tutaj :) A stąd wniosek, że reszta też tu trafi jak będzie na prawdę chciała :) A kto wie, może ten temat mniej kontrowersyjny niż tamten, więc może dołączy raz ktoś nowy ;)

No pewnie tak. Lubilam tamten temat.. I to jak od czasu do czasu ktos jeszcze pisal po czym prykal ;) A ta nazwa podoba Ci sie?? Tak myslalam, ze domyslisz sie, ze stworze nowe miejsce.. Haha :)

No to było bardziej niż pewne, że nowy temat powstanie :) Nawet chciałem zaproponować żeby założyć nowy, bo tamten mimo, że fajny, to jakiś pechowy - forum go nie trawiło. Pewnie za bardzo zagazowywaliśmy serwerownię :P hahaha Ten przynajmniej na pozór bardziej pachnący, więc może nie będzie źle ;) A i dla wtajemniczonych kojarzy się od razu z tamtym, więc generalnie fajna przykrywka :D

Bonku, lece, bo zasypiam. Pewnie padne zaraz, a nie chce zniknac bez pozegnania.. :) Dobrej nocy. Papa :) 😘

Ojjtam szlachta jest blada. Plebs haruje w polu, to i opalony! :D haha Ja teraz też będę blady po tym jak zrzuciłem skórę niczym jakiś wąż :D Dobrej nocki autorko 😘 paaa! 🖐️

Dzien Dybry. :) Tak jak przewidywalam, padlam z ekspresowym tempie. I to bylo dobre spanie. Wybudzilam sie o 5, ale udalao mi sie jeszcze zasnac. Sen uzupelniony. Milej soboty wszystkim. :)

Siemanko 🌻 Miło słyszeć, że noc dobrze przespana i jest moc ;) Ja się obudziłem dziś przed 11 I kurcze coś mnie łeb boli dziwnie :( Wziąłem tabletkę i mam nadzieję, że przejdzie, bo dziś pojawiła się okazja spotkania się ze starymi znajomymi :) A do tego czasu to myślę jeszcze coś porobić sobie w domu i może na rower wybić, bo dawno nie jeździłem :) Miłej soboty! 😘 Mam nadzieję, że stara ekipa w najbliższym czasie zloklizuje nowy temat i dołączy :)

Haha. to tez troche pospales. Jestem na etapie planowania reszty dnia. Starzy znajomi, oj bedzie wesolo ;) Pogoda taka jak wczoraj. Slonce i wiatr. Cieplo, ale nie upalnie. Czyli tak jak powinno byc. Miejmy nadzieje, ze trafia.

Jednak nie będzie wesoło, bo okazało się, że prawie nikt nie przyjdzie bo nikomu nie pasuje :P Na rower chyba też nie pójdę dziś, bo nie zdążę... Pojawiły się inne plany. Jadę na odpust :D

Haha, no niezle. Odpust, to zawsze duzo ludzi i duzo pieknych dziewczat.. Zatem peryskop nad powierzchnie zapodaj.

Cos mi sie nie wydaje, zeby reszta ekipy w najblizszym czasie nas znalazla.. :( A tamten temat chyba nie ruszy...

Ojj no bo wiesz jak jest... Caroline pewnie zabiegana, wybyła gdzieś na weekend pewnie I nawet nie wchodzi na forum. Ale jak wejdzie, to pewnie trafi na temat prędzej czy później ;) A nasz Troll pewnie nie tylko w naszym temacie trollował, więc to tylko kwestia czasu aż nas znajdzie :)

Czesc kochani! 🖐️ ❤️ wiedzialam, ze sie nie poddacie i gdzies kolejny teamt sie pojawi :) czailam kafe i nowe tematy az prosze bardzo! mam Was! :D

No hej Caroline 😘 A już się z autorką martwiliśmy czy nas znajdziesz. A ja jak zawsze się nie pomyliłem i wiedziałem, że będziesz nas wypatrywać :D Co tam u Ciebie? Jak samopoczucie? ;) Coś ciekawego porabiasz w weekend? :)

Na weekend nigdzie nie wyjechalam, caly tydzien probuje dojsc do siebie i exa wyrzucic z glowy i z serca a ten cham dalej probuje mydlic oczy ale czynow zero... Ehhh no wiec dlatego probowalam zajac sie czyms i jezdzilam troche na rowerku, zalatwialam rozne zalegle sprawy, wczoraj bylam na party na bulwarach, dzis lezakuje przed tv bo jestem padnieta... Ale potem odwiedze kolezanke blok obok :) tzn. jesll jelita na to pozwola bo dzis mam przerwe od pudelek i zapodalam sobie swoj ukochany kapusniaczek z habanero :D poki co musze przebywac raczej blisko toalety :P juz czuje jakie beda wiatry w nocy :D