Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Outhtorka

Pachnace Motylki

Polecane posty

Caroline pisze maila do administratora, zeby zablokowal tych wariatow.. Mam nadzieje, ze na amen i juz tu nie beda smrodzic..

Hello lejdis! 🌻 Powracam :) Tęskniłyście? :D Pewnie nie, bo nie zdażyłyście ode mnie odpocząć nawet, a ja już z powrotem :P haha Ehh no przykro mi słyszeć facetowi, że macie takie niemiłe problemy z innymi samcami :( A największy paradoks polega na tym, że tak jak autorka zauważyła - fajne kobiety przyciągają dupków, a dupki potrafią to wykorzystać, zbajerować, zawrócić w głowie, przez co wydają się kobietom najciekawsi... Z kolei tacy nudziarze jak ja, którzy by tak kobiet nie potraktowali są dla nich niewidzialni. :o A później jest jak jest, wszyscy nieszczęśliwi... No ale ten temat jest po to, żeby takie rzeczy też sobie mówić. A potem się pocieszać, choćby mniejszymi rzeczami :)

ano widzisz bonku, dzieci maja wakacje i sie nudza.. jak sie samemu nic nie potrafi, to mozna kogos probowac zniszczyc. mail do redakcji wyslany.. dostana po gatkach.. :D :D

BTW autorko jednak miałaś rację co do pieknych pań na odpuście. W procesji koło mnie stały 2 takie urokliwe :P Ale potem się zmyły I poszły w stronę swojego auta, a szkoda ;) BTW2 Po powrocie z uroczystości jak wyszliśmy z auta, to rozpętała się mini burza. Tzn szwagier zagrzmiał, bo trzymał całą mszę, a ja zaraz po nim :D haha Tylko patrzyliśmy w niebo czy zaraz nie przyleci do nas kosmita - jak w tym filmie Kapuśniaczek :P

Gość gość
Ooooo udalo sie :) Trooll

Gość gość
Ten zly trol lata za Wami wszedzie Trooll

Gość gość
dziala??

No hej trollu, widzę, że trafiłeś. No to rodzinka w komplecie można uznać :D Jak tam pogoda u Was? Bo u mnie właśnie padać zaczęło. Ale to dobrze, bo fajnie chłodno się zrobiło :)

Gość gość
No ciekawe czy uda sie go pozbyc. Trooll

Gość gość
Dzieki Bonkowi Was znalazłem :) Bonk wypatrzył moj rozpaczliwy temat :) Trooll

Caroline, kochany Trooll zalozyl dla nas temat!! Bonczek go tu przyprowadzil! Adminie, dziekujemy! A widzisz Carol, tak jak oni chcieli nas zniszczyc tak my ich zniszczylismy zgloszeniami.. ;)

W wawce cieplo ale chlodniej niz wczoraj. Coz Bonku zanim stac****atrzec to musisz wiecej dzialac :P wszystkie kobitki przepuszczasz przez palce :P