Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy słusznie szwagier uważa, że jego dziecko jest w stu procentach normalne?

Polecane posty

Gość gość
heh. ja nie widze w pytaniu autorki zadnego problemu, nie gorszy mnie to, wiecej poiwiem, mam takie dziecko w rodzinie i tez jego rodzice mowia ze on jest zdrowy. otoz poszedl do szkoly i okazalo sie ze zdrowy nie jest. tylko nie wszyscy maja jaja by przyznac ze dziecko im sie nie udalo genetycznie, nie ich wina ale...widac panie powyzej maja podobny klopot i stad agresja w kierunku a utorki. zgadzam sie z apnia ktora pisze ze dziecko ma uposledzenie spoleczne a starzy to poglebiaja.

Gość gość
tutaj siedzi patologia. czlowiek o nic zapytac nie moze. autorko z kim ty tu gadasz...po co? malo ci? zobacz w jakim stylu odpowiadaja. ja pracuje z malymi dziecmi i powiem ci jedno: twoj szwagier robi bardzo zle ze zamiata to wszytstko pod dywan

Gość gość
o ja pier...ole jaka guuufnoburza.....jak sie mamusie obruszyly....o co wam chodzi? baba sie pyta jak czlowiek czy zachowanie szwagra jest ok albo tego dziecka a wy z jadem, z szambem no dlaczego?> o was napisala? nie rozumiem

Gość gość
Hahaha "wykopią cię z rodziny" :D :D niech wykopują jak tacy głupi :) - powiem ci laska tak: jeśli mojego męża rodzina jest na tyle małostkowa, żeby na napisanie czegoś na anonimowym forum, gdzie nie wiadomo w ogóle kim jestem ja a kim osoba o któ©ej mowię (Polska jest duża, ma 38 mln ludzi, wiesz, dziecko?) , wykopywać kogoś z rodziny, to niech wykopują. Jeśli są kretynami. Ale że nie są, to płonne twe nadzieje :P A nawet jesli, to wcale nie bede plakac. Nic zlego nie robie. Nikogo nie krzywdze. To ty masz ból odwłoka bo myslisz, ze jestem jakąś twoją znajomą i piszę o twoim ósmym cudzie świata.

Gość gość
a to żeś jedna z drugą pojechała...ho ho. Myślę, że dzieciorów, które chowają się do klopa przed dziećmi jest w Polsce dokładnie tyle, ile jest zaburzeń SI, autyzmu itd. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić, więc skończ straszyć ...nie strasz bo się....zes/r/a/sz. autorce nie radze zadawac jakichkolwiek pytan na forum dotyczacych tego ze czyjes dziecko mzoe byc niedoskonale/nie byc geniuszem itd. teraz kazdy taki przeczulonyu na punkcie gnojków że wiesz

Gość gość
Zakladasz 10 temat o tym chlopcu. Odpowiedz sobie, Czy to jest normalne?