Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana sytuacją

dałam w buzię mężowi

Polecane posty

pokłóciliśmy się ostro, w skrócie: cały dzień nie miał dla mnie czasu chociaż byliśmy sami w domu a wieczorem przyciśnięty o 5 minut rozmowy powiedział, że nie ma w ogóle ochoty ze mną gadać. próbowałam, ale kazał mi zamknąć ryj... przyznam bez bicia, że początkowo próbowałam ściągnąć mu ręce z uszu bo pokazywał, że nie będzie mnie słuchał. ale to chyba nie jest przemoc? Ważę 60 kg, on ponad 100, więc nie skrzywdziłam go. totalnie olana postanowiłam unieść się honorem i wyjść z domu, ale nie chciał żebym wieczorem wychodziła sama, więc chwycił mnie za ramiona i mocno potelepał. jestem w 6 mcu ciąży więc powinnam uważać na takie rzeczy. odruchowo dałam mu po buzi. nie mocno, lekki plaskacz na opamiętanie. teraz jest kosa totalna, powiedział że mnie nie szanuje i już nigdy nie zacznie, i tym co zrobiłam zmieniłam wszystko. jestem też na niego wściekła, więc jakoś mnie to nie rusza, ale powiedzcie - czy naprawdę przesadziłam z reakcją?

Gość gość
Szkoda, że ci nie oddał. Histeryczka z ciebie.

Gość gość
Z reguly to maz mi daje do buzi.. no ale kto co...

Gość gość
" przyznam bez bicia, że początkowo próbowałam ściągnąć mu ręce z uszu bo pokazywał, że nie będzie mnie słuchał" haha.. to jest miłość ;-)

Gość gość
Te chłopy to takie zjebby ze szok :o

Gość gość
Nie miej wyrzutów sumienia, nie jesteś winna. Zostałaś sprowokowana przez męża. Mąz jest chamem bez odrobiny zrozumienia. Nic tak nie boli jak ignorancja drugiej osoby, a on to zrobił.

Gość gość
Nienormalny jakiś ten Twój facet, co to za zachowanie zatykać uszy ;-( dzieci tak robią w przedszkolu. I co to za słownictwo, że masz zamknąć ryj ;-(

Gość gość
Współczuję autorko dalszego życia z tym facetem , tym bardziej że dziecko w drodze to sytuacja jeszcze bardziej się skomplikuje .

Gość gość
To jest facet? Ojciec twojego dziecka? Współczuję...bo gorsze akcje czekają cię po porodzie.

Gość gość
Masz prawo do każdych zachowań, chormony robią swoje . Męża ma głupka i to ty możesz mu powiedzieć, ze nie szanować to on ,ożenił swoje kolezanki ale nie zonę i matkę jego dziecka. Dostał w ryja bo użył przeciwko tobie siły. Mógł iść z tobą , pogadać to wolał demonstracje.

Gość gość
Oboje macie coś z głowami. Ty furiatka, a twój facet zachowuje się jak dzieciak. I tylko dziecku współczuć, że będzie miało takich niezrownowazonych, nie potrafiących porozumieć się w normalny sposób, rodziców

jestem impulsywna. ale czego bym nie powiedziała, nie miał prawa mną telepać.. mogł stanać w drzwiach albo zamknąć je na klucz skoro nie chciał mnie wypuścić. ale szarpać ciężarną i obrażać się na całe życie za spoliczkowanie za to? to chyba ja powinnam być dziś obrażona nosz kurczę

Gość gość
A poszarpać mu cię już wolno było?

Gość gość
Ale patole

Gość gość
Trza odejść, nie kocha.