Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sika w majtki

Polecane posty

Gość gość

Juz mam dość. Syn 3lata a zdarza mu sie sikać w majtki:( o kupie nie wspomnę :( za chwile przedszkole. Jak skończył dwa lata był uczony, podobnie jak Corka i ona odrazu załapała a on? Macie jakieś pomysły!

Gość gość
zaloz pieluche skoro nie potrafi wytrzymac i szczy pod siebie.. obrzydlistwo..

Gość gość
No jasne. Nie moge go ogłupiać raz pielucha a raz majtki. Wiem ze z chłopcami trudniej ale juz nie wiem co robić

Gość gość
juz go oglupilas skoro szcza pod siebie jak prosie :o

Gość gość
musisz przetrwac, do pieluch nie wrocisz moze sprobuj nie przebierac go od razu, tylko troche przetrzymac, zeby bylo mu nieprzyjemnie - moze to pomoze

Gość gość
Widać ze ktoś tu nie ma dzieci

Gość gość
gość dziś mam syna ktory po roku z pieluch wyszedl. wystarczy.. chore dziecko ktore nie potrafi ogarnac treningu czystosci nie jest mi potrzbne :)

Gość gość
oj matke obszczanego dzieciaka prawda zabolała? :) to moze czas sie zajac dzieciakiem a nie przesiadywac na forum

gość dziś corke odpieluchowalam jak miala dwa lata, szybko poszlo, wiec twoja 'Prawda' mnie nie boli, zal mi tylko twojego tresowanego dziecka...

Gość gość
No tak jak pisałam - Corka dwa latka i odrazu zaczaila a ten albo sie zabawi ( ok rozumiem ) albo nie wiem co. Juz nagrody dostaje jak zawoła i sie cieszy a potem znowu...

Gość gość
Właśnie - roczne dziecko to sadzanie bez sensu bo i tak nie rozumie. Tresura!!! W wieku 10 lat zacznie sikać jak mu trauma z dzieciństwa wróci.

Gość gość
gość dziś Właśnie - roczne dziecko to sadzanie bez sensu bo i tak nie rozumie. Tresura!!! W wieku 10 lat zacznie sikać jak mu trauma z dzieciństwa wróci. x Ma 16lat i 4 olimpiady matematyczne za sobą. Problemów z sikaniem nigdy nie było. Swoją drogą jak ubogie umysłowo dziecko musisz miec ktore nie pojmuje zwyklych czynnosci fizjologicznych? :o

Gość gość
I pewnie juz skończył studia prawnicze :P

Gość gość
A ty mając 16l dziecko to co robisz na forum ciąża??? Wychowanie? Sama jestes grubo po 40 ha ha ha

Gość gość
umysł ścisły na studiach humanistycznych? jak już chcesz zabłynąć to chociaz rusz troche głową. Do 1 liceum teraz zdał ;)

Gość gość
'Ma 16lat i 4 olimpiady matematyczne za sobą. Problemów z sikaniem nigdy nie było. Swoją drogą jak ubogie umysłowo dziecko musisz mieć które nie pojmuje zwykłych czynności fizjologicznych? pechowiec.gif" no i ???? Autorko daj spokój nawet jak sika to co z tego ? to nie koniec świata to tylko pieluchy . Chwal jak będzie dobrze , nie krzycz jak zrobi siku . Jeszcze trochę i wszystko sie samo unormuje .

Gość gość
gość dziś `81 rocznik to ponad 40 lat? widać kto tu siedzi na kafeterii. 90% nieuctwa :)

Gość gość
No to młodo zaciążyłas!!! Ha ha ha to nawet studiów nie zaczęłaś. Juz wiem skad u ciebie takiez zachowanie- dziecko ma dziecko i nie miało czasu na młodość. zgorzchnialosc wychodzi!!!

Gość gość
Wiem ze sie unormuje ale za chwile przedszkole :( z Corka raz dwa a ten... No ale nie ma co porównywać ...

Gość gość
36 lat i 16 letnie dziecko??? Jejku!!! Ja w tym wieku mam 9 L i 4 L wcześniej studia, praca, budowa . No ale kazdy ma to co lubi ...

Gość gość
Ja w wieku 19l to nawet nie miałam męża!!! Przeciez to młodość. Sex??? Nie był mi wtedy w głowie.

Gość gość
No tak 36 lat i 16 latek ...wszystko jasne . Odpieluchowanie bachora to jedyny twój sukces w życiu dlatego tak się chwalisz heheh

gość dziś no coz... kazde dziecko jest inne, musisz przetrzymac to jakos... a tak na marginesie, wysadzasz na nocnik czy na toalete? moze sprobuj inaczej - moja corka bala sie nocnika :-) a jej kuzyn toalety...

Gość gość
gość dziś No to młodo zaciążyłas!!! Ha ha ha to nawet studiów nie zaczęłaś. x Dla twojej informacji zaczelam i skonczylam w trybie normalnym studia 6 letnie jednolite ;) więc prosze cie nie mierz innych swoją miarką bo srogo sie rozczarujesz ;) Ja w wieku 36lat mam odchowanego dzieciaka i to dosc pojętnego, mam "na stare lata" wolne od pieluch i moge sie cieszyc zyciem zawodowym i wczasami bez przeszkód. W wieku tych 20lat mialam n razy wiecej siły i energii to wychowywania niż sfrustrowane 30-35 latki starajace sie po 10lat o dziecko a pozniej kisną niezadowolone w domu i to odbija sie echem na dziecku. ;)

Gość gość
Pewnie twoje dziecko dziadki bawili skoro ty uczona byłaś? Hahaha! Młodości zero!!! I nie uwierzę ze planowane i ze korzystała z praw młodości. Na 100% ściema bo co ma mowić.

Gość gość
I tylko jedno dziecko? Ciekawe czemu??? Bo dziadki drugi raz w pieluchy nie dadzą sie wcisnąć!!!! Juz widzę wielka uczona z wózkiem na studiach pieluchami i karmiąca piersią!!! Bajki!!!

Gość gość
Ma i nocnik i nakładkę a nawet na stojąco jak " duży " chłopak :) i wola ale często w majtki grrrr!!!

Gość gość
Znamienne, że 36-letnia mamusia odpieluchowanego matematycznego geniusza spędza czas na forum do******lając innym, to musi być szczęście ;) Gdzieś na pewno jest zadra, ot taka tyci, tyci, bo dobry i szczęśliwy człowiek nie jara się do******lanką. Podejrzewam, że zadra nazywa się np. tatuś dziecka lub w ogóle partner życiowy, którego nasz cud mamusia przy boczku nie ma ;) Zapewne zaraz napisze, że super samiec właśnie stoi za nią i czyta przez ramię, ale nie przywiązywałabym się do tego ;)

Gość gość
Dobre. A tak poza tym ja pytam i oczekuje odp a nie nagonki.