Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się wyluzować

Polecane posty

Gość gość

tak żeby nie myśleć nad każdym wypowiadanym słowem, gestem itd, żeby gadać z ludźmi na luzie bez spinania się? Niektórzy mówią że alkohol pomaga, wypróbowałam na mnie nie działa, jedyny efekt po alkoholu jest taki że nic mi się nie chce a już szczególnie gadać z ludźmi na luzie. Także co tu zrobić żeby się wyluzować?

Gość gość
Gadać , gadać i jeszcze az gadać z ludźmi jak najwięcej , praktyka czyni mistrza . I nie przejmować się opiniami ludzi bo onj wcale lepsi od ciebie nie są a wręcz czasem gorsi.

Gość gość
W jakim wieku jesteś autorko ?

Gość gość
na ja bym chciała gadać właśnie ale nie potrafię bo cały czas jestem spięta i myslę co sobie ludzie pomyślą :(

Gość gość
stara już jestem bo mam 28 lat :( i przez to mam problemy w życiu prywatnym, nie mogę sobie życia ułożyć :(

Gość gość
O to już jesteś dorosła więc powinnaś mieć w czterech literach to co pomyślą ludzie . Ja bym ci proponowała iśc do psychologa bo to zakrawa na fobie społeczną. Znam osobę która miała tak jak ty , nawet przez telefon nie mogła rozmawiać tak była spięta. Psycholog tak ją wyprowadził że teraz bez problemu gada jak najęta z każdym i o wszystkim.

Gość gość
w dopie wszystko

Gość gość
gość dziś nie pójdę do psychologa. Ja nie mam żadnej fobii, nie mam problemu żeby wyjść z domu, tylko rozmawiać nie umiem, a już najgorzej jak mi zależy na kimś, wtedy to masakra. Ale psycholog mi nie pomoże.

Gość gość
też to mam wychodzę do ludzi jak najczeciej i miło zagaduję: do pani w warzywniaku, do innej klientki nie mogącej się zdecydowac na towar i tak powoli powoli idzie coraz lepiej

Gość gość
Autorko , robisz błąd zarzekąjc się że ie pójdziesz do psychologa. Dostałabyś tam wskazówki jak się otworzyć przed ludźmi , co robić by nie być spiętą podczas rozmów . Psycholog uświadomił by ci twoją wartość bo tobie brak poczucia pewności , stąd ten problem z dialogiem . Ale cóż , zrobisz jak zechcesz , to twoje życie i ty sama musisz chcieć je zmienić .