Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc54

nocne orgazmy mamy

Polecane posty

Witam!! jak w temacie kilka nocy pod rząd obudziły mnie jęki mamy, nie wiem co o tym myslec?? czy to juz w jej wieku normalne??? jest po 40 z ojcem rozwiodła się kilka lat temu, rozumiem że może jej brakować seksu ale powinna znalezc sobie faceta,a nie w pokoju obok zabawiać się i ryzykować że ja usłyszę;) jest atrakcyjna kobietom faceci sie za nia ogladaja nawet koledzy moi ;) kiedys sasiad sie o nia wypytywał może dobrze byloby ja z nim zeswatać?? co o tym sadzicie??? Pozdrawiam.

Gość gość
A może specjalnie to robi bo Ciebie chce?zaproponuj jej sex

Gość gość
zestaw ja ze sasiadem , porobisz zdjecia i pooglądamy tutaj

Gość gość
Powiedz jej wprost ze slyszysz i czy mozesz jej pomoc

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego tak cię to dziwi,każda kobieta uprawiająca kiedyś regularny seks ma i odczówa potrzebę rozładowania swojego napięcia na tle seksualnym. To że kobiety po rozwodzie często nie decydują się na ponowny związek,może być spowodowane urazą ,niechęcią lub bojaźnią do nowych związków,często też,tak jak w moim przypadku,poświęcamy się wychowaniu dzieci czy też może pracy zawodowej. Sądzę że powinieneś być wyrozumiały dla swojej matki, czynności masturbacyjne u ludzi samotnych są popularną ,ibezpieczną i niezobowiązującą formą zaspokojenia swoich potrzeb. Pozdrawiam. Teresa.

Gość gość
Teresa pokazujesz nagie fotki?

czyli mam z nią o tym porozmawiać?? też często się zabawiam sam ale staram się być bardzo cichy a ona.... po prostu hmmm nie można tego nie słyszeć obawiam się że sąsied******oło też ją słyszą a nie chce żeby sobie coś nie tak o niej pomyśleli. Dziękuje za wyczerpującą odpowiedz Tereso ;*

Gość gość
Może spytaj mamy czy chciała by wspólnie z Toba sie onanizować.Wiola

Gość gość
Prowokacja, a Tereska jeszcze dyskutuje :D

Gość gość
Nie prowokacja ale pomysl nie musisz skorzystac.moze jednak jej tego potrzeba.Wiola

Gość gość
Prowokacja, prowokacja ;) Taka prawda.

Gość gość
Ok pisz z Teresa.hihihihi.Wiola

ludzie jaka prowokacja? piszę tu tulko dla tego by się dowiedzieć co mam w tej sprawie robić jak się zachować itp czy ktoś też tak miał kiedyś czy ma. Pozdrawiam

jak pisałem ja też się czesto onanizuje tylko robie to cicho, a ona..po prostu nie chce by ktoś pomyslal ze nie wiem ze np sprowadza sobie kochanków itp bo wiadomo ludzie umia sami dopowiedziec o wiele wiecej.

Gość gość
Wiola ma racje!skorzystaj i zaproponuj wspolna sesje.....moze wtedyda Ci....pozdrawiam

Gość gość
Przyszłam tutaj aby poczytać i się podniecić do masturbacji, dzięki :)

kochani i znowu to samo.. mamuska znowu to robiła bardzo głosno i nie ukrywam samego mnie to podnieciło i musiałem sobie zwalić, nie wiem co już mam z tym robić nie przespałem nocy..Pomóżcie.pozdro.

Gość gość
1.wyprowadz się 2. znajdź sobie dziewczynę Kolejnosc punktów dowolna. Pozdro:classic_cool:

wczoraj sąsiad wprost zapytał czy matka sprowadza sobie kochankow ze słychać ja w całym bloku wstyd mi już za nią nie wiem już co robic

Co sadzicie o tym by namówić mamę żeby się spotkała z tym sąsiadem? ? a że znowu ja mam z nim dobry kontakt namówił bym go żeby włączył kamerkę jakby ewentualnie doszło między nimi do czegoś chciałbym widzieć na zywo jak ja pieprzy zaczyna mnie ta sytuacja bardzo podniecac. Prosze o opanie. Pozdrawiam was kochani

Gość gość
kobietOM :-D prowokacja Nowego w cieście 🖐️

Gość gość54
Chciałem zaktualizować ten temat mamuśka nadal to robi.. z tym że teraz jakby celowo chciała bym ją zobaczył nago a więc tak nie domyka dzwi do łazienki jak się kompie. Przebiera czasem się przy mnie bez skrępowania a zawsze ma skąpe majtki na sobie przewaznie stringi wczesniej takich nie nosiła nie wiem juz co mam robić.

Gość gość
Oj.Ty fantasto!onanisto.

Gość gość
to wal konia przy niej z miłą chęcią popatrzy jak to robisz mokro jej się zrobi i usiądzie na niego i zalejesz ją bo tego potrzebuje.

Gość gość54
a więc jak mam się zachować w tych sytuacjach powiedzcie bo juz mnie to męczy

Gość gość
Skoro Ty i mama robicie to samo, to robcie wspolnie.

Gość gość
co w tym dziwnego ja co noc słyszę matkę jak dochodzi to chyba normalne że rodzice się bzykają jak nocuje u mnie chłopak też się głośno zachowuję wtedy oni też mnie słyszą

Gość gość54
może i nic dziwnego ,ale po prostu wszyscy wiedzą że mama jest sama bo już kilka dobrych lat po rozwodzie jeszcze pomyśli ktoś że sprowadza sobie kogoś na noc lub co gorsze że ja z nią to robie , choć nie ukrywam że mnie to wgl nie podnieca.. jak każdy zdrowy facet jak się nasłucham tego mam mega erekcję i sam muszę się zadowolić. Wiem że to bardzo głupia i dziwna sytuacja. Pomózcie jak to rozwiązać

Gość gość54
Już sam nie wiem porozmawiać mam z nią o tym że mi to przeszkadza i że zależy mi na jej i moim dobrym imieniu ?? I ze przez to mam sam sprosne myśli???