Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Caly czas chrapal i kuzwa nie moglam spac a ide na 12h do pracy

Polecane posty

Gość gość

Wbije mu noz w serce jezeli tej nocy mnie obudzi. Jak mozna tak napier....alac no jak???? Chyba z 7 razy mnie budzil mimo iz wrocilam po 12h z pracy i znow ide na 12h. Pier....olony chuj no. Czemu nie zdecydowalam sie na bycie singielka tylko ku...a malzenstwa mi sie zachcialo. Niewiem jak ja wytrzymam w pracy jak juz jestem jak zombiak

Gość gość
Żona musi być pier**ną pokornicą. Pójdzie spać do drugiego pokoju to będzie obraza. Jakim cudem kochankom nie przeszkadza chrapanie kochasia? Jest typem baby co zniesie wszystlko byle mieć chłopa przy du**e?

Gość gość
W łeb go dziada xD Nie no żartuje ale polecam zamiast płakać, to zacząć działać. Daj mu to : Desnoran – spray przeciw chrapaniu I trochę edukacji nie zaszkodzi, dlaczego, po co i w jaki sposób to się dzieje :P http://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,chrapanie---przyczyny--leczenie-i-sposoby-na-chrapanie,artykul,1713758.html Nie dziękuj : )

Polecamy zaprowadzić do laryngologa :) Na pocieszenie dodamy, że chrapiący jegomość też się pewnie nie wysypia, ale nawet o tym nie wie, bo przez lata przywykł do ciągłego uczucia zmęczenia z braku odpowiedniej regeneracji... Życzymy spokojnych nocy bez chrapania!