Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co druga laska jest wychudzona jak szkapa

Polecane posty

Gość gość

Przytyjcie coś

Gość gość
Taka teraz glupia moda. Fit. Kobiety z szerokimi biodrami teraz nazywane sie grubymi maciorami. Jakas paranoja.

Gość gość
Co drugi facet wyglada jak c..pa a nie mezczyzna. Faceci ogranijcie sie!

Gość gość
taka moda, faceci lubia ponoc szczuple i fit. a czesto jest tak ze albo laska nie ma cyckow i jest szczupla, albo ma cycki ale no wylewa sie troche zza paska spodni, grubsze rece. skads te cycki musza byc. a w ogole jest moda ze male cycki + duzy tylek z silowni.

Gość gość
11:22 Jako facet potwierdzam to. Era zniewieściałości, depilacji i zmiękczenia charakteru. Dzisiaj facet wie więcej o kosmetykach od swojej kobiety, a kobieta wie więcej na temat budownictwa od mężczyzny.

Gość gość
11:32 Ja nie lubie szczuplych a tym bardziej fit. Dla mnie to zaprzeczenie kobiecosci. Lubie jak kobieta ma kraglosci i troszke tluszczyku tu i ówdzie :)

Gość gość
Do dziś Fit dziewczyny są obrzydliwe

Gość gość
ja dla odmiany jestem otyła :)

Gość gość
13:06 Wreszcie ktos madry na tym forum, a tu sie rzadko zdarza.

Gość gość
Kobieta bez szerokich bioder nie jest atrakcyjna. Sam jestem blisko 40-letnim mezczyzna i jak widze kolejne pokolenie chlopcow, to sie lapie za glowe. Z tylu ciezko rozpoznac czy to dziewczyna czy chlopak. Tragedia. Wysokie glosiki, suche nozki. A dziewczyny wychudzone z kilem tapety i dziobkami. Dramat. Ciesze sie, ze urodzilem i wychowalem sie za komuny. Przynajmnjej sikam na stojaco!

Gość gość
"Przynajmnjej sikam na stojaco! " x i to cię czyni "prawdziwym mężczyzną"? ciekawe bo ja też się urodziłem i wychowałem za komuny a jak nie ma pisuaru to do klopa sikam na siedząco. nie obszczywam w ten sposób wszystkiego dookoła i rzadziej kibel muszę myć. nie myślałem że czyni to ze mnie "zniewieściałego". a to się człowiek dowiaduje ciekawych rzeczy.

Gość gość
13.42 z kilem :-D Założe się że masz wielki brzuch a ze sportem styczność jedynie w tv

Gość gość
13:58 Płaska szkapa trafiona? :D

Gość gość
No ja mam właśnie tu i ówdzie, tyłek mam monumentalno-epicki - znaczy się wielki ale przy tym krągły, wystający, piersi niemałe (takie średnie), biodra widoczne, talię też, no ale jestem cała tak większa (niech będzie że gruba) i jakoś powodzenie miałam większe ważąc te kilkadziesiąt kilogramów mniej, choć piersi wtedy były maleńkie (co oczywiście nieraz mi wypomniano). Z tego co słucham facetów np. w pracy to duże tyłki nie są mile widziane, cycki i owszem, ale przy szczupłej sylwetce w rozmiarze 36... Więc jak słyszę o chudej szkapie, to wyobrażam sobie bardzo chudą laskę z małym biustem, ale już taka bardzo szczupła z biustem w rozmiarze 65H (bo ma farta i jej się odkłada w biuście) od szkap na pewno wyzwana nie będzie nawet jak tyłek ma malutki.

Gość gość
A gdzie ty widziałaś dziewczynę noszącą rozmiar 36 i mającą piersi w rozmiarze 65H? Bo ja takiej nie spotkałam jeszcze. Szczuple dziewczyny zazwyczaj mają Male piersi. No chyba ze kafeterianki one sa zawsze szczuple waza 50 kg a piersi maja w rozmiarze 65F :P

Gość gość
Ja nie wiem jaki która rozmiar nosi, ale mam wrażenie że prawie każda ma proporcjonalnie niemały biust w stosunku do sylwetki. Ja nosząc górę ciuchów 36, nosiłam stanik 75a (powinnam nosić 70 b/c) a na moje oko większość lasek w tym rozmiarze nosi stanik 75b, niemało 75c, rzadziej jeszcze większy (oczywiście przy mniejszych obwodach będą to inne rozmiary), ale może to taka moja osobista fiksacja, może mój wzrok wyłapuje takie cycate, bo mam kompleks na punkcie za małych cycków.

Gość gość
Rozmiar 36 to za mało dla kobiety

Gość gość
Kobieta powinna mieć rozmiar 40-42 żeby nie być wychudzona jak szkapa

Gość gość
" gość dziś Rozmiar 36 to za mało dla kobiety" - ja górę noszę 42/44, o dole nie wspomnę, więc mi z kolei powiesz, że za dużo. Co to wszystkie mamy być jak spod jednej sztancy? A i tak wszystkim nie dogodzimy, bo jednak choć większości podoba się to samo (patrz np. na dziunie z teledysków dico polo) to jednak gusta są zróżnicowane.

Gość gość
Ja jestem szczupła. Nic mi się nie wylewa i noszę 70D. Nie cierpię też z powodu płaskodupia.

Gość gość
Autor powinien być muzułmaninem gdyż oni lubią grube baby, ale europejczycy wolą szczupłe bez celulitu i zwałów tłuszczu.

Gość gość
Tylko pedofile gustują w chudych szkapach.

Gość gość
Europejczycy chcą kobiety z ciałkiem

Gość gość
Pedofile to gustują w dzieciach, ale rzeczywiście osoby szczupłe zawsze wyglądają młodziej od tych wypasionych.

Gość gość
Jakby europejczycy gustowali w grubasach to na wybiegach modelki byłyby wypasione a są szczupłe i wysokie czyli takie są trędy.

Gość gość
Wstawcie zdjęcie dla przykładu. Chuda to pojęcie względne. Nie wiadomo o czym dyskutujemy.

Gość gość
Przecież pisze, że chude szkapy wygladają jak dzieci czy nastolatki. Chcesz wyglądać jak kobieta przytyj tłuszczykiem na ciele.

Gość gość
Ani myślę przytyć dobrze mi z moją wagą, mogę wszystko ubrać i we wszystkim dobrze wyglądam i nie muszę zakrywać zwałów tłuszczu czy cellulitu.