Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co druga laska jest wychudzona jak szkapa

Polecane posty

Gość gość
To są tylko ogólniki. Dla grubasek chudą szkapą jest Rubik, ale jest też nią laska z zacnym cycem i kawałkiem pośladka.

Gość Ja_Dyzio
i co z tego, że jest piękna, jak ta przykładowa Paula http://www.kindgirls.com/gallery/metart/paula-shy/8921 nawet, jeżeli zna wyśmienicie język Polski lub dogadamy się w języku angielskim a nie będzie między nami tak zwanej 'chemii' i błysku w oczach to nie będzie nawet romansu , jedna randka i koniec , po zawodach ! ja jestem szczupły ale miałem do czynienia z kobietami z tak zwaną lekką nadwagą , które przy wzroście 160 - 165 kupowały przy mnie ciuchy o rozmiarze 38, 40, 42 i zapraszały mnie za parawan abym ocenił kobietę w nowej kiecce a pod kiecką nie miała nawet majtek ale zaufała kobieta mnie i kupiła sukienkę , w której wyglądała ekstra , gdy jest uśmiech, chemia i wzajemne zaufanie to facetowi nawet nie przeszkadza JEJ rozmiar 42 , jedyny problem dla faceta to : - jak to zrobić fizycznie aby kobieta nosząca rozmiar 42 była zadowolona w czasie bzykania i jak do tej vaginy się dostać, gdy kobieta posiada spory zadek ?

Gość gość
Jak to jest chuda szkapa to się zaliczam. Muszę przyznać, że lubię być taką szkapą.

Gość norma44
a ja tez się wtrące, bo to nie chodzi o to, że jedna jest za gruba a druga jest za chuda, bo niech każdy sobie wygląda jak mu się żywnie podoba, kwestia leży w tym, że wszyscy promując dziewczyny figury Anij Rubik, o idealnej cerze, pięknych paznokciach, idealnie równych zębach powodują w większości kobiet obrzydzenie w stosunku do siebie i przez to nie potrafią zachować proporcji. Większość dziewczyn z rozm 32-34 ma anemię, jest niedożywiona, mają zniszczone włosy, paznokcie zakryte żelem bo ich własne są straszne - to jest tylko pozór piękna, za to kobiety powyżej 44 są dyskryminowane.. A moim zdaniem, każda kobieta i w rozm 36 i 46 może być piękna jeżeli jest zadbana, ma zdrowe włosy, piekne paznokcie, zdrowo się odżywia, i przede wszystkim.. akcpetuje siebie! Potrafi spojrzeć w lustro i się do siebie uśmiechnąć - szczerze! Ja sama szalałam jak opętana z dietami, doszłam do rozm 36 i czułam się szczęśliwa? Absolutnie nie. Potem wróciłam do swojego 44 poprzedniego i czy czułam się szczęśliwa? Dużo bardziej! Teraz jestem na etapie oczysczania organizmu z iqacai, oddycham pełną piersią, uśmiecham się jak nigdy.. ale też ćwiczę! Musimy czuć się dobrze w swoim ciele i o nie zadbać.. mamy je tylko jedno na całe życie!

Gość gość
Rubik jest za chuda

Gość gość
chude szkapy w rozmiarze 34-36-38 są obrzydliwe

Gość gość
Kazdy lubi co innego. Jedno wola grubsza a inni chudsze. Starsi mezczyzni taki 35, 40 plus wola grubsze bo takie mieli wzorce w mlodosci. Teraz mlodzi faceci do 30 wola szczuple bo takie widza w tv itp

Gość gość
Ja jestem tzw. baleronem, mam du/psko jak Nicki Minaj, grube nogi, sporą nadwagę i nie rozumiem tego pojazdu po Anji Rubik. Widzę w niej nie żadną chudą szkapę tylko pięknie prezentującą się kobietę, z gracją, klasą niebanalną urodą i do tego mądrze wypowiadającą się i aktywnie udzielającą się społecznie. Mi jako osobie dwa razy takiej jak ona jakoś nie przeszkadza jej drobna postura, zwłaszcza że wiele wskazuje na to, że to nie efekt głodówek a geny i zdrowy tryb życia. Ja z kolei mam takie geny, że bardzo szybko tyję jak choćby na chwilę przestanę wyliczać sobie kalorie i mi z kolei będą gadać, że w kółko siedzę i żrę, co jest nieprawdą. Laska z zalinkowanej foty według mnie wygląda extra i wiem, że choćbym stawała na rzęsach nie będę tak wyglądać i staram się z tym pogodzić, choć łatwo nie jest. Więcej tolerancji dla odmienności, po co tyle bezsensownej nienawiści? Mało to problemów na świecie, żeby sztucznie generować dodatkowe. Zastanówcie się czasem co z siebie wyrzucacie i w jakim celu.

Gość gość
Do 14:31 Chapeau bas

Gość gość
Dla mnie przyklad chudej szkapy, ktore sa lansowane przez media i faceci lubia to Emily Ratajkowski. Owszem, ma ladna twarz ale jest plaska jak dziewczynka 10 letnia.

Gość gość
Emily Ratajkowski płaska? No to w takim razie 90% babek noszących rozmiar ciuchów poniżej 42 jest płaskich. Przecież to klasyczny przykład chudzinki z dużym biustem, ech...

Gość gość
E tam anja rubik, zasuszona same kosci. Fit figura, smukla z LEKKO zarysowanymi miesniami to jest to.

Gość gość
U Ratajkowski jest właśnie na odwrót xD Niezbyt z twarzy, ale za to zaokrąglenia z przodu i z tyłu.

Gość gość
Widzę, że naprawdę zaczyna się rysować spora różnica zdań. Po tym jak przeczytałam że Emily Ratajkowski jest płaska, to już mało co mnie zdziwi. Chyba, że ktoś miał na myśli jej tyłek, ale jeżeli biust, to szkoda słów. Rozumiem, że obecne dziewczęta potrafią być nad wiek rozwinięte, ale jakoś chyba nie należy do standardów 10-latka z biustem w rozmiarze 75e, a jeśli tak, to znaczy chyba, że dopuszczalny limit hormonów w dostepnym powszechnie pożywieniu został przekroczony z kilkusetkrotnie, co raczej nie jest zdrowe. Ludziom a zwłaszcza internetowym onanistom dogodzić nie sposób.

Gość gość
Dla mnie chudą szkapą o kościstej końskiej twarzy jest Rubikowa (1.80/47kg), ale jeśli dziewczyna o 15-20cm jest niższa os niej, a a wazy tyle samo, to logiczne że wtedy jest po prostu normalnie szczupła, a nie szkieletor jak Rubikowa. Więc jest różnica czy rozmiar 36 nosi tyka 2-metrowa, czy osoba np 1.60cm

Gość gość
ja bym chciała być taką chudą szkapą bo zwyczajnie czuje sie nieatrakcyjna. Nosze rozmiar między 36 a 38, mam figure gruszki, której nienawidzę. Chciałabym schudnąć ale nie mogę bo za bardzo lubię gotować i jeść. Wiem, że musiałabym sie głodzić albo ćwiczyć po kilkanascie godzin tygodniowo na siłce żeby schudnąć o rozmiar. 34-36 taki pomiędzy to rozmiar w którym sie czułam najlepiej. Jednak bardzo dużo mnie kosztował ten rozmiar, mnóstwo wysiłku fizycznego i odmawianie sobie pysznego jedzonka :( figura jak chodakowska to moje marzenia, chociaz jej samej nie lubię

Gość gość
To polecam bieganie jesli chcesz zejsc o rozmiar nizej. Na początek marszobiegi, tez daja efekty. Ja widze jak mi sie pięknie cialo zmienia, po biegu cwicze tylko elementy ze skalpela chodakowskiej na d**e i brzuch

Gość gość
Do dziś Będzie dalej wychudzona jak szkapa kobieta przy tym wzroście 160cm powinna ważyć z 56kg.

Gość gość
No i świetnie, super, o to chodzi !!! A nie spasione wieloryby i słonice.

Gość gość
Kobieta nic nie musi.

Gość gość
Chude i szczupłe są najlepsze.

Gość gość
21:30 Pedofile lubia chudze bo sa plaskie i przypominaja dziewczynki. Mezczyzni lubia kobiety kragle.

Gość gość
chude szkapy są aseksualne

Gość gość
Mnie też się to nie podoba. Szczupła, ładna dziewczyna w rozmiarze 36, zaokraglonymi biudrami i widoczna talia jest ok, ale chuda dziewczyna plaska jak deska w rozmiarze 34 lub 32 juz nie. Ale nadwaga tez nie jest fajna

Gość gość
Do dziś rozmiar 36 to za mało dla kobiety

Gość gość
Do gość 2017.08.06 Obrzydlistwo :(

Gość gość
zaokrąglone biodra i wcięcie w talii wygląda aseksualnie