Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasze koty tez sa takie leniwe i cale dnie spia

Polecane posty

Gość gość

i na dodatek chrapia?

Gość gość
Wszystkie koty zamknęte w domach mają depresje biedne stworzenia nigdy nie pożyją tak jak natura chciała. Szkoda, że właściciele nie chcą zamienić się rolami, jak by siedzieli bez przerwy w domu to też by cały czas spali albo robkli jakieś durne rzeczy z których ich koty by się śmiały ;-D

gość dziś - puknij się, dzikie koty też przesypiają wieksza część doby. taka natura, pobiegać, nawpiertalać sie, potulić i spanko. taka nasza natura:(

Gość gość
14.06 a gdzie mają się nabiegać ? Koty w domach to jak ptaki w klatkach, ludzie są okrutni

Gość gość
Ja chyba w poprzednim wcieleniu byłam kotem, bo kocham spać. I zazdroszczę moim sierściuchom, że mogą, kiesy ja idę do pracy. W taki upał przesypiają niemal cały dzień.

Gość gość
w rossmannie teraz daja probki puriny

Gość gość
koty w nocy lataja taka natura w dzień śpią w nocy łapią

Gość gość
ups, pomylka. nie puriny tylko perfect fit. takie male saszetki.

Gość gość
Broken, ale wasza przestrzeń nie jest ograniczona, a kotów- tak, chciałabyś latami, do śmierci,być otoczona murami i brykać w kólko po tych 100m w najlepszym razie ? Albo na balkoniku gdzie na ptaszki możesz tylko popatrzeć . Koty to żywe pluszowe ZABAWKI dla ludzi. Jak ptaki zamknięte w klatkach. Jakim trzeba być sadystom by tak rozporządzać życiem innej istoty.

Gość gość
ok, od dzis bede w moim kotem wychodzic na spacer.

można wychodzić na spacer albo wypuszczać jakby mi jaskiś mężczyzna dawał jedzenie i głaskał to bym mogła wytrzymać uwięziona na wieży;)

Gość gość
Koty rasowe zostały wyhodowane do towarzystwa, nie do włóczenia się po śmietnikach, cudzych posesjach i szukania guza. Jakim trzeba być nieukiem, żeby takich rzeczy nie wiedzieć. Mamy ponad 250 ras kotów. Można wybierać, są takie do domu z ogrodem i takie, którym kanapa do szczęścia wystarczy. Często się zdarza, że przygarnięty ze śmietnika dachowiec, z własnej woli wybiera wygodę i chociaż droga wolna, trzyma się blisko właściciela, chodzi za nim jak cień. Koty prowadzą nocne życie, szczególnie te wychodzące. Przecież słychać wymianę uprzejmości w całej dzielnicy. Lubią się wyspać w dzień, moje ciągle śpią w dzień. W sprawach kotów tkwimy wciąż w kręgu stereotypów i przesądów. Od czego Animal Planet, google i wikipedia?

Gość gość
14: 04 p*****l sie

Gość gość
Witaj Broken :) jestes moja ulubiona czlowiekowa kicia na kafeterii :)

Gość gość
uratowałem kota z mrozu jest zadowolony w domu

Gość józefina555
Mam dwa koty. Jeden starszy faktycznie trochę ospały, drugi młody szaleje jak zając w kapuście. Może dlatego, że z karmą zbilansowane witaminy vetaminex z vetxepert? Pewnie z wiekiem z tego wyrośnie, ale jak na razie jest nie do podrobienia. :)