Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 24

Na jakie zajęcia zapisujecie dzieci i co mam robić.?

Polecane posty

Gość Mama 24

Witam mam trzy córki w tym jedna parodniowa druga ma 5 lat chce chodzić Na rytmike czy todobre dla małego dziecka.Trzecia córka idzie do 6 kl.chodzi na jazde konno bo chciała.Chce też zapisać ba Anglik i na dodatkową matme i Polak .Ona raczej jest w typie takiej wyluzowanej młodzieży .Lubi sport i zwierzęta i wgl ruch.Można powiedziec że jest szalona otwarta do ludzi ma mnóstwo koleżanek i Przyjaciół.Wiem jak ważna jest teraz nauka i chciałabym żeby była mniej *****iwa i poświęcała też czas na nauke i zajęcia dodatkowe.Chciałabym żeby w przyszłości znalazła na jakąś poważniejszą prace. Oceny są spoko ale bez szału.Wczoraj z nią rozmawiałam i chce w przyszłości być trenerką fitness i siatkarką.

Gość Mama 24
Przepraszam was bardzo ale wystąpił błąd tam gdzie pisze ***iwa miałobyć *****iwa. Niestety coś w klawiaturze przekształciło. Ostatnio wspominała że chciałaby zapisać sie na akrobatyke i siatke

Gość gość
To jeszcze raz ja nie mam pojęcia czego w słowie ruh liwa są te gwiazdki.Ale jakby co to miałobyć że ciągle biega i wgl.Nie to że ja tam przekleństwa pisze

Gość gość
Rytmika jest super dla takich dzieci. U nas jest za darmo w ramach zajęć przedszkolnych. A starsza córka musi brać koreoetycje aż z 3 przedmiotów? Nie lepiej jej przypilnować w szkole, a zainwestować pieniądze choćby na siatkówkę? Przecież nie będzie miała kiedy lekcji odrabiać, jak będzie chciała chodzić na te wszystkie zajęcia dodatkowe. Płacenie kasy żeby tylko odrobić lekcje z polskiego czy matematyki jest bez sensu, a na tym się Skody, jak jeszcze dodatkowo będzie mieć inne zajęcia oprócz korepetycji. Czasu jej na naukę braknie.