Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z koleżanką. Jakiś czas temu zerwała z moim kumplem i teraz się do mnie przymila. Mówię jej, że nie jestem zainteresowany nią, że nie interesują mnie byłe kolegów, a ona nie reaguje i dalej swoje. Wytoczyłem ostateczne działo i powiedziałem jej, że nie będę poprawiał po kumplach. Co poradzę na to, że jak ją widzę to od razu pierwsze skojarzenie to mój kolega. Wielu mężczyzn tak ma i nie rusza byłych kumpli. Zdenerwowała się i powiedziała, że boję się porównań z nim i nadal nie odpuszcza. J Nie chcę jej obrazić, a nie wiem co robić.

Gość gość
Dziewczyna bez ambicji i honoru , trudno będzie jej zrozumieć Twoją niechęć do niej. Może zadziała info że nie jest w Twoim typie więc niech Ci się nie narzuca bo stracisz do niej szacunek.

Gość gość
Mam wrażenie, że wiele kobiet chce sobie udowodnić czy są w stanie zmienić mężczyznę. Podejmują walkę mimo, że ona na starcie jest przegrana. Znam ją jakiś czas. Jest bardzo ładna, ale nie pociąga mnie intelektualnie. Nie chce takich rzeczy jej mówić bo będzie kwas.