Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie ze jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej mam takie jedno pytanie Ogólnie jestem panikara jeśli chodzi o zajście w ciąże naprawdę i mam do was pytanie i proszę jie szydzić ze mnie . A wiec jestem przy 3 opakowaniu antykoncepcji Kocham sie dodatkowo z chłopakiem w prezerwtywie ( wiem ze to głupie ale sam tez chciał ) ale pewnego razu w 2 tyg czyli drugim pasku blistra 30 min po zażyciu tabletki zwymiotowalam ale godzinę pózniej wzięłam druga i dokończyłam zażywanie tabletek do końca tydzień pózniej bawiliśmy sie z chłopakiem to wsadził mi jak na nim siedziałam dosłownie czubek penisa nawet nie całego grzybka ze tak nazwę to i to trwało z 7 sec . Krwawienie nastąpiło po zażyciu 4 tabletki z samego rana ( tabletki biorę o 22:00 ) Było bardzo obfite i trwało 4 dni plus lekkie plamienie 5 dnia Ale naczytałam sie ze krwawienie w ciąży tez występuje przy tabletkach Czy jest możliwość żebym była w ciąży ? Proszę nie szydzić ze mnie chciałam poprostu wiedzieć jakie są szanse

Gość gość
Dziecko ile Ty masz lat? 15?

Gość gość
Przerażające, ludzie uprawiają sek i nie wiedzą jak zachodzi się w ciążę, jak się zabezpieczać, tragedia. Poczytaj książkę do biologii z podstawówki i dowiesz się, czy mogłaś zajśc w ciązę.

Gość gość
A ja natomiast proszę grzecznie o odpowiedz i nie szydzenie a ty to robisz

Gość gość
Nie ma takiej możliwości abyś była w ciąży.

Gość gość
To dlaczego jestem 9 dni po okresie i mam takie podbrzusze nabrzmiałe ?

Gość gość
Nie ma szans. Bądź spokojna

Gość gość
Czy Ty wiesz, że mężczyzna musisz skończyć w kobiecie, żeby mogło dojść do zapłodnienia? Proszę Cię, nie uprawiaj więcej seksu.

Gość gość
A czemu nie zrobisz testu? ??

Gość gość
Bo bym zawału dostała

Gość gość
To pytaj na forum. Faktycznie mądra decyzja...

Gość gość
22:02 kuzwa mac !! Czlowieku? Nie musi! Prosze cie , ty uprawiaj jak najczesciej, roboli do fabtyk potrzeba!

Gość gość
Jak czytam takie tematy to się cieszę, że tabletki dzień po są jednak na receptę. Bo takie panny żarłyby je gdyby tylko chłop je penisem dotknął.

Gość gość
gość dziś No dokładnie. Autorko, jak tak boisz się ciąży(zabezpieczasz się na dwa sposoby, pilnujesz tabletek), to po co ten seks uprawiasz? Musisz być jakąś młodą nastolatką i widać, że do seksu nie dojrzałaś.

Gość gość
Tak sie sracie i dowalacie a pamietam jak ja zaczynalam uprawiac seks, mialam 20lat wtedy. Tabletkom anty nie ufalam (a musze je brac i tak i tak), nawet nie konczyl w srodku (prezerwatyw oboje nie lubimy do tej pory). I tez potrafilam sobie cos wkrecic - mimo braku racjonalnych przeslanek :P ale wtedy wolalam robic test i tyle. Glupie? Pewnie tak, ale dzieci nie chcialam i nie chce miec. I poki co nie mam :) duzo strachu bierze sie od klamiacych kobiet "stosowalismy tryliard zabezpieczen i wpadlismy" bo wtedy mysli sie "kurde, moze i na mnie to padnie". Nie twierdze, ze kazdy tak mial na poczatku, ale mysle, ze duzo osob juz nie pamieta. Inaczej tez jak sie wie, ze kiedys tam to dziecko chce sie miec, a inaczej jak kategorycznie nie. Wiec autorko - nie, nie jestes w ciazy. Ale kup sobie test - serio ta jedna kreska przyniesie Ci spokoj :)

Gość gość
Kobiety to sa jednak glupsze od kozy nic dziwnego ze tyle singielek, ktorych nikt nie chce nawet przeleciec.

Gość gość
Kolejny temat o seksie jakiegos znudzonego wakacjami gimbusa.

Gość gość
Mam 21 lat a poprostu ciąży nie chce i sie boje

Gość gość
On mi wtedy co napisałam ze włożył to było bez prezerwatywy a mimi tego zd miałam krwawienie bardzo obfite bo w nocy potrafiłam 6 razy wstawać żeby No podpaski zmienić to przez to ze naczytałam sie ze można zajść majac nawet krwawienia z odstawienia to sie stresuje Mam lekko wydęty brzuch i mam fobie

Gość gość
Masz fobie i testu nir zrobisz. I masz 21 lat. Wkręcaj się zatem dalej, cóż Ci więcej mogę poradzić... a i ten "wzięty brzuch" pojawil się u mnie w 15 tc?

Gość gość
Zrób test i tyle. Bo tak to sobie będziesz wkręcać i się denerwować.

Gość gość
Czyli napewno nie zaszłam i mam schize poprostu i wszyTko wydaje mi sie se to ciąża ?

Gość gość
Tak, wydaje Ci się.

Gość gość
Dzieci to zero problemow, zero wydatkow a tylko bezgraniczne szczescie.

Gość gość
Skoro "trochę" wsadził to może jesteś "trochę" w ciąży :D

Gość gość
Nie śmieszne