Gość gość Napisano Sierpień 5, 2017 ktoś coś? chodzi mi o tatuaż na plecach-kark i łopatki ,mam kilka swoich pomysłów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2018 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2018 cześć. najlepsze tatuaże robią tutaj http://www.skytattoo.net/studio-salon-tatuazu-szczecin/ . mówię serio, mam w tej dziedzinie trochę doświadczenia i jeśli chodzi o umiejętności i zamysł artystyczny to tutaj są one na najwyższym poziomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość riwana Napisano Marzec 5, 2019 A zakłądasz opcję by wybrać się poza Szczecin ? Bo jeśli tak to szczerze polecam Warszawę i studio Jah Love Tattoo na ulicy Wilczej Chodzę do nich od lat, super warunki, fajny klimat i bardzo utalentowani tatuażyści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pepek20 0 Napisano Grudzień 5, 2021 Cześć, jeżeli chodzi o Szczecin to mogę Wam polecić 13 Tattoo Studio na Jagiellońska 88, Robiłem tam już około 4 tatuaże i mogę powiedzieć, że rzadko zdarza się takie podejście do klienta oraz profesjonalizm. Ceny nie są najniższe, ale na pewno każdy z was będzie zadowolony z wykonania. Tatuaż robi się już na zawsze dlatego warto wydać więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chowder 0 Napisano Grudzień 16, 2021 ze sprawdzonych i sam byłem, masz 13tattoo, duży wybór styli i tatutorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka 2020 0 Napisano Grudzień 27, 2021 Jeżeli chodzi o 13 Tattoo Studio to kogo byście polecili do zrobienia tatuażu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Węgrzyn Karolek 0 Napisano Styczeń 11, 2022 Także polecam 13 Tattoo Studio w Szczecinie. Robiłem tak swój pierwszy tatuaż. Jestem bardzo zadowolony, świetnie wykonany pełen profesjonalizm. Fajne miejsce z klimatem I niezwykle przyjazna atmosfera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Styczeń 30, 2022 a jakiegoś konkretnego tatuatora tam polecacie? w 13 tattoo studio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milena1804 0 Napisano Marzec 30, 2022 Dnia 27.12.2021 o 12:32, Beatka 2020 napisał: Jeżeli chodzi o 13 Tattoo Studio to kogo byście polecili do zrobienia tatuażu ?? Ja polecam od siebie Bonusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach