Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzą mnie faceci k*****arze...

Polecane posty

Gość gość

Brzydzą mnie faceci k*****arze...

Gość gość
takich się wykorzystuje finansowo i ucieka, a nie inwestuje czas i uczucia w coś bez przyszłości, która jest tak zdesperowana ze zgodzi sie na ochlapy?porazka

Gość gość
rozwiń temat bo nawet nie wiadomo kto powinien sie obrazic

Gość gość
a mnie samotne kurfffy z bachorami

Gość gość
brzydzą cię kur/wiarze a olewasz tych dobrych... każdy sobie rzepke skrobie

Gość gość
a co tu rozwijac,ogolnie brzydzę się *****czami, mam nadzieje ze nie zagwiazdkuje

Gość gość
a jednak ... no trudno ... powiem inaczej : facet ktory się puszcza i nie widzi w tym nic złego jest skreślony nie widuje dobrych i porządnych, chyba że mówisz o nierozgarnietym odludku ktory sie nie myje, tacy mnie nie interesują. tylko atrakcyjni i porzadni

Gość gość
"tylko atrakcyjni" conajmniej miss regionu jestes? nie? to wypad na cmentarzach straszyc a nie wymagania nienormalne stawiac.

Gość gość
owszem jestem sliczna i kazdy sie zachwyca moja uroda

Gość gość
śliczna ahahahahaha

Gość gość
poza tym mam super osobowosc i mam prawo wymagac, a zauwazylam ze wartosciowych ludzi jak na lekarstwo, a jeszcze podzielajacych moje poglady to juz w ogole chyba nie ma

Gość gość
ciagle jakos swin latajacych nie widac :(

Gość gość
a ty taki pasztet ahahhaa pewnie forumowy prawik daruj sobie nie osmieszaj sie

Gość szry
SERIO?!?! sliczna + super osobowosc ALE siedzi o tej porze na byle forumkach stawia tylko wymagania wyraza sie o sobie tylko w superlatywach CZYLI NARCYZM jesli nie po prostu EGOCENTRYZM - DUPA nie osobowosc; typowo ksiezniczkowe zadzieranie nosa. podejrzewalbym kupe wcale nie tak bezpodstawnych kompleksow skoro nikt cie nie "wyrwal"(ale to juz tylko moje zdanie)

Gość szry
kolejny minus - agresja i obrazanie, przyklejanie negatywnych latek pokazuj dalej jaka to masz "wspaniala osobowosc", dawno sie tak nie usmialem:D

Gość gość
ano siedzę, jak większość młodych ludzi, co w tym dziwnego? wchodzenie na fora dla plebsu jest zakazane? mnie wielu chcialo, praktycznie kazdy mnie chce - problem w tym ze ja nie, a nie mam zadnych problemow w nawiazywaniu kontaktow wiec zle podejrzewasz, a ja mialam racje jak zawsze - jestes nieatrakcyjnym facetem ktory uwaza sie za porzadnego bo zadna go cie chce...smutne i śmieszne zarazem :D poczytaj troche o osobowosciach, kup sobie ksiazke psychologiczna

Gość gość
nie sprowokujesz mnie :) nikogo nie obrazam, jestem lepsza i zdaje sobie z tego sprawe, nosa nie musze sztucznie zadzierac jak np przymuly ktore uwazaja ze nigdy sie nie myla a poza tym zero zalet zegnam ,

Gość szry
"wchodzenie na fora dla plebsu" - styl kolejnej wypowiedzi dowodzi jednak poprzednich cech "swietnej" osobowosci, do tego moge z cala dpowiedzialnoscia dopisal szeroko pojety brak kultury:D skoro osobowosc masz 180 stopni od tego co przedstawiasz to NIE WIERZE ze wyglad tez sie nie ma tak ZLE:D serjo, nie zainteresowalbym sie takim pustakiem jak Ty, nawet jakbys przedemna nago zaczela tanczyc. Sama swoim zachowaniem udowadniasz CZYM(bo nie zaslugujesz na zaimek "kim")jestes. zegnam i nie znizam sie wiecej do Twojego poziomu:)

Gość gość
hahahahahaha dawno sie tak nie usmialam :Dzegnam "kulturalny" obludniku

Gość gośćpelagia
szry ciągle krzyczysz na panie :-) musze zaprotestować jeśli ktoś ma ładne opakowanie i introwertyczną osobowość to bardzo możliwe że będzie buszować w sieci ,bo taki kontakt ograniczony bez głosu jest idealny towarzysko

Gość gość
krzyczy bo jest sfrustrowany brakiem powodzenia, poucza w sprawach w ktorych sam jest daleki od idealu, smieszny koles szkoda czasu a ja jestem ekstrawertyczka a nie intro

Gość gośćpelagia
ale ja egocentrycznie mówiłam o sobie akurat :-)

Gość gość
aaa ok :)

Gość gość
Temat się "rozmywa". Piszcie o facetach k...rzach. Imponują wam tacy?