Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie lat udokumentowanego doswiadczenia zawodowego?

Polecane posty

Gość gość
42 lata , 18 lat pracy.

Gość gość
20:14 myslalam ze na kafe sa sami mlodzi

Gość gość
40 mam lat a lat pracy 20 pozdr

Gość gość
A 90% po 30 heh

Gość gość
mam 35 lat i 3,5 roku :(

Gość gość
Wiecej siedzicie na kafeterii niz w pracy

Gość gość
Mam 35 lat 11lat przepracowanych i udokumentowanych. Pracowal juz na ostatnim rpku studiow dziennych technicznych.

Gość gość siostra Dorcia
Pielęgniarka, 48 lat, 28 lat udokumentowanej pracy /umowa o pracę/ - wszystko w tym samym szpitalu. W międzyczasie urodziłam 2 synów, zrobiłam zaocznie studia licencjackie i zaraz z marszu - magisterskie na wydziale pielęgniarstwa.

Gość gość
Ja mam dopiero rok w wieku 26 lat , bo wcześniej pracowałam na umowę o dzieło i zlecenie i też trochę tego żałuję. A teraz młodym, wkraczającym na rynek pracy jest dużo łatwiej http://praca-opolskie.pl/nie-masz-doswiadczenia-to-nic-wazne-sa-checi/ - ponieważ w wielu sektorach brakuje pracowników, to pracodawcy coraz częściej obniżają wymagania formalne, a co za tym idzie, częściej przyjmują niedoświadczonych pracowników.

Gość gość
18 lat pracy, wiek 39 lat

Gość gość
35 lat. 11 lat umowa o prace. Z 2 lata umowa zlecenie ( jeszcze na studiach ). Studia dzienne.

Ale rzeczywiście wielce ważne, ile macie lat udokumentowanej pracy - czy pięć, czy dziesięć w wieku trzydziestu, trzydziestu pięciu lat! PRACA NIE JEST OBOWIĄZKIEM! Pracujecie żeby mieć za co żyć. Nie każdy musi. Wieloletnie doświadczenie zawodowe jest bardzo ważne na ważnych stanowiskach, jak ma się ważny zawód i dobre wykształcenie.

Gość gość
37 lat, pracuję od 14, w tym umowy o dzieło, zlecenia, etaty, działalność i macierzyński. Jakbym doliczyła dorywcze w czasie studiów, to wyszłoby pewnie z 16.

Gość gość
30 lat, 10 lat pracy na umowie o pracę w tej samej firmie.

Gość gość
Nic. 18lat miałam to pracowałam na czarno za granicą. Teraz też na czarno w PL dorabiam

Gość gość
31 lat, 3 lata pracy na umowie o prace. Śmieciówek nie sumuje ;)

Gość gość
NÓW_ZNÓW dziś Ale rzeczywiście wielce ważne, ile macie lat udokumentowanej pracy - czy pięć, czy dziesięć w wieku trzydziestu, trzydziestu pięciu lat! PRACA NIE JEST OBOWIĄZKIEM! Pracujecie żeby mieć za co żyć. Nie każdy musi. Wieloletnie doświadczenie zawodowe jest bardzo ważne na ważnych stanowiskach, jak ma się ważny zawód i dobre wykształcenie. xxx Dokładnie. Podpisuje się pod tym, jak wspominałam mam 31 lat i 3 lata doświadczenia (coś co mogę wykazać świadectwami pracy), rreszta to śmieciówki. Mieszkanie odziedziczyłam, drugie męża wynajmujemy, kredytów nie mamy, ja robiłam w luźnych pracach jak agent ubezpieczeniowy, na słuchawie w banku, asystentka księgowej etc. nie mam aspiracji bycia panią dyrektor. Nie ma co się w życiu spinac w naszym położeniu :)

Gość gość
Otóż to większość się tu z wypowiadających pisze o tym z dumą niczym jacyś stachanowcy z poprzedniego systemu, jakby nie wiadomo jaką karierę porobiły. Ktoś wam wkręcił fałszywy kult pracy.