Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie brzydzi was to

Czemu potraficie isc do lozka z facetem tepym, ale przystojnym?

Polecane posty

Gość Nie brzydzi was to

Jak dla mnie intelektualnie wtedy znizacie sie do jego poziomu. Nie wstyd wam popelniac intelektualny mezalians i wymieniac plyny ustrojowe z pustakiem?

Gość gość
bo taka nasza natura, myślimy macicą

Gość Nie brzydzi was to
Ciekawe jaka mine mieliby niektorzy mezowie, gdyby sie dowiedzieli o przeszlosci swoich zon :D

Gość gość
A po co do samego seksu inteligent? Wystarczy atrakcyjność. Co.innego do związku.. a tak w ogóle to ja np nie poszkabym do łóżka z głupim przystojniakiem bo no właśnie brzydzi mnie to

Gość Nie brzydzi was
Seks to tak intymna sprawa, ze wstyd go uprawiac z prostakiem. Puste i plytkie to.

Gość gość
Do łóżka nie potrzeba INTELEKTU. Tzw. "prostak" może być mega kochankiem :) a "intelektualista"- wręcz przeciwnie. Oczywiście optymalną wersją jest "intelektualista- mega kochanek":) ale w życiu ciężko takiego spotkać więc trzeba poprzestać na tym co jest. Pozdrawiam Autora z jego "problemem" (jak w temacie).

Gość gość
Faceci tez chodzą do łóżka z glupimi ale ladnymi

Gość Nie brzydzi was to
Ja bym nie tknal takiej, co spala z prostakiem.

Gość gość
Nie brzydzi was to dziś -"Ja bym nie tknął takiej, co spała z prostakiem". v Skonkretyzuj co dla Ciebie oznacza słowo "prostak".

Gość gość
Nie brzydzi was to dziś Ciekawe jaka mine mieliby niektorzy mezowie, gdyby sie dowiedzieli o przeszlosci swoich zon X Dokładnie :-D

Gość gość
najwieksze pustaki to prawiki z kafe, maja bardzo obraniczone mozgi, sa masakrycznie tepi i glupi jak but, ograniczeni umyslowo:O z nimi to bylby dopiero wsytyd isc do lozka:D

Gość gość
i do tego te pustaki prawiki sa brzydcy i paskudni i sa nieudacznikami, nie ma nic chyba gorszego jak ograniczony tepy prawik:O zadna z nas sie do ich poziomu nie znizy🖐️