Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie kogoś, kto mial w życiu mnóstwo związków i każdy się skończył?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś x pudlo Widze mase nierozsadnych kobiet ktore sa tak ufne ze po kilku m-scach znajomosci zachowuja sie do OBCEGO faceta tak jakby znaly go od urodzenia. Zero podejrzliwosci zero dysnatsu, zabawa emocje i potem....... spadek pupa na beton. Nie mam nic do kobiet. Mowie co widze. Lubie kobiety i po prostu widze ze mozna wiele rzeczy inaczej poprowadzic od poczatku, ale aby to zrobic trzeba zainwestowac w rozwoj intelektu.

Gość gość
Ja mialam 8 partnerow seksualnych. pierwszy seks byl nieprzemyslany, wynikal czystej zazdrosci a inne zwiazki to byly takie ze myslalam ,ze skoro sie oddaje facetowi to ze on mnie kocha tak samo jak ja jego .niestety faceci czesto potrafia mowic kobiecie ,to co chce kobieta uslyszec i czesto mnie podniecali, by do wyra zaciagnac, potem wchodzila nuda, rutyna i koniec zwiazku...

Gość gość
14;46Wchodze w zwiazki ,bo chce byc kochana i szczesliwa bo nie potrafie zyc sama dla siebie, bo to bezsensu.Wiec jezeli ktos mnie nie darzy uczuciem, tylko chce poruchac to szukam dalej kogos ,przechodzac od zwiazku do zwiazku.