Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powód do zerwania?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem od roku. Oboje jesteśmy bardzo młodzi, ale wydaje mi się, że nie są to dziecinne problemy. Początkowo nie chciałam angażować się w tę relację, bo był to jeden z tych, który podrywa każdą, ale był nieugięty, bardzo się starał i tak sobie ten związek "wychodził". Początkowo było naprawdę niesamowicie, do tej pory mnie zaskakuje, stara się, wspiera i pomaga. Jednak od kilku miesięcy nie mam do niego zaufania. Zaczęło się od sytuacji, w której przez przypadek sam pokazał mi w swoim telefonie rozmowę z naszą wspólną znajomą, z którą kiedyś był blisko (dziewczyna nie cieszy się dobrą reputacją), w której z jego strony padło "moment skarbie

Gość gość
(mnie raczył wtedy tym samym określeniem, uzasadniając, że jestem jego największym i jedynym skarbem, ta). Nie poruszyłam z nim tematu. Kolejnym razem dowiedziałam się, że w rozmowie z nią pisał o naszym pożyciu, ona wypytywała czy jestem dobra w łóżku, na co on odbił pałeczkę i zaczął pytać o jej zdolności, przy czym padło stwierdzenie, że szkoda, że nie sprawdzili się w poprzednim roku na wyjeździe (wyjazd grupowy, byli oni i inni ich znajomi). To był cios. Nie uprawiamy seksu, czekamy na nasz wspólny pierwszy raz, ale zaspokajamy się w inny sposób. Ciągle namawia, a wtedy namawiał bardzo usilnie, mówił, że chce tylko mnie, bo jestem tego warta, że w końcu znalazł godną dziewczynę, że nie chciałby tego z inną. Również nie poruszyłam tematu. Chciałam zobaczyć, jak będzie się zachowywał, ile jeszcze takich rzeczy się wydarzy. Najświeższym i kolejnym ciosem jest fakt, że w swojej galerii w telefonie ma zapisane jej selfie i zdjęcie w bikini (widziałam, kiedy dał mi obejrzeć nasze zdjęcia z wyjazdu). Zrozumiałabym gdyby to były stare zdjęcia, ale niedawno on zrzucał większość swoich zdjęć, grupowych, ze starymi znajomymi na komputer. W takim razie po co mu zdjęcia właśnie tej dziewczyny ciągle przy sobie? Ze świeżą datą? Ostatnimi czasy w naszym związku ogólnie się psuje, kłócimy się, kiedy się nie widujemy, on jest zapracowany, wiecznie się na siebie denerwujemy. Wydaje mi się, że mamy odmienne cele w życiu i potrzeby. Chciałam Was jednak głównie spytać, czy same te akcje z tamtą panną są dla Was powodem do zerwania? Czy wyolbrzymiam? Do tej pory odnajdowałam w sobie dużo spokoju po odkryciu takiego newsa, ale ciągle mam to w głowie i bardzo mi przeszkadza w prowadzeniu z nim normalnej relacji.

Gość gość
Mnie też by przeszkadzało,bo jednak jest to sprawa lojalności,albo jest zainteresowany tobą albo interesują go również inne na co niestety wszystko wskazuje.

Gość gość
Szok, że nie dość, że zadaje się z puszczalska to wtajemnicza ja w. WASZE intymne życie. A to,że napisał iż żałuję że.z.nią nie spróbował to...delikatnie mówiąc świństwo. I mówię Ci to ja, która też ma chłopaka z tzw przeszłościa. Żałuję. Ale czasu nie cofne. Nie chcę być rozwodka ale chyba on mnie zdradza więc... Wracając do Ciebie. To jest duży powód do zerwania.

Gość gość
14:27 Dodam jeszcze, że ten ich wyjazd miał miejsce, kiedy on już "przedzwiązkowo" się o mnie starał, zdobywał. Dobrze wiedzieć, że żałuje teraz, że nie skorzystał z okazji i to jeszcze z taką puszczalską panną :/ Przykre, że ze swoim też masz poważne problemy. Może najpierw się upewnij. Głowa do góry

Gość gość
Chłopak ewidentnie z tą dziewczyną coś kręci. Zastanów się lepiej ile dowiedziałaś się sama, przypadkiem, a o ilu sprawach nie masz pojęcia. Lojalny to on nie jest

Gość gość
Tacy kobieciarzem się nie zmieniaja! A jeśli juz to tylko na chwile - gdy się zakochaja albo gdy widza ze trafili na trudna zdobycz- może to Twój przypadek. Nie jesteś taka łatwa jak inne, czekasz z seksem. Widzi ze się szanujesz, być może jesteś wartościową i mądra osoba, tym się odrozniasz od innych kobiet, imponuje mu to ze nie wskoczylas mu do łóżka. Facetów jara zdobywanie nielatwych celow, takich jak Ty, może właśnie (przelecenie) Ciebie postawił sonie za cel. Gdy w końcu zgodzisz sie na seks, wszystko może ulec zmianie (bedziesz wkoncu odhaczona na jego liscie) może Cie zostawić i szukać kolejnej trudnej zdobyczy. Jak widzisz, w miarę upływu czasu dają osobie znać jego do ciagoty do innych kobiet. Z czasem będzie jeszcze gorzej, taki facet prędzej czy później zdradzi, moze juz zdradza Nie bądź głupia i zerwij, sama widzisz co się dzieje. Nigdy mu nie zaufasz, a co to za związek bez zaufania...bez sensu

Gość gość
Nie zazdroszczę co, autorko. Jesteś jak w matni, blehhh;((

Gość gość
Ale czemu Ty do tej pory z nim jesteś? Nie wykrzyczałaś mu tego w twarz?

Gość gość
Nie rozumiem pytania? On napisał że żałuje ze się z inną nie przespał a ty sie zastanawiasz czy z nim zerwac? Powinnas to zrobić od razu.!

Gość Gon_dupka
To będzie bolało,bo Ci zależy,ale zbierz się i pogoń falszywca. Bo raczej nic nie stworzycie,im dalej tym będzie Ci trudniej.

Gość gość
Autorko! Ja takich znam! To tacy tak naprawdę "wieczni wolni strzelcy", którzy lubią "zamoczyć" i nic więcej! Jeśli się starają to TYLKO PRZEZ KRÓTKI CZAS! Szybko się nudzą i rozglądają za nową "zdobyczą". W telefonie numery innych kobiet wciąż do nich wydzwaniających a w komputerze- cały "wirtualny harem" różnych "przyjaciółeczek" (również mężatek). Przerobiłam to i powiedziałam sobie: NIGDY WIĘCEJ z takim "manipulantem- kopulantem" i Tobie też to radzę. Pozdrawiam.

Gość gość
Ten facet nigdy nie dorośnie do stworzenia związku z jedną kobietą. Nie czeka Cię z nim nic dobrego, jak sama widzisz, wszystko, co najlepsze już minęło

Gość gość
Jesteś tu autorko?

Gość gość
Autorka melduje obecność ;)

Gość gość
Tak to dobry powód. Mocny

Gość gość
I co, zostawilas tego kobieciarza?

Gość gość
To głąb a nie kobieciarz, kobieciarz nie tęskni za miłością, wiernością i mądrą kobietą obracając cichodajki