Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ja_Dyzio

nie mam zielonego pojęcia, w jaki sposób się rozpoznają w tłumie

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

ale w Centrum Warszawy widzę coraz więcej takich par, przytulają się i całują, wpatrują się w oczy, są uśmiechnięte i roześmiane , wyglądają pięknie i bardzo kobieco , pachnące bzem lub zapachem róży w sukienkach i klapkach z torebką w dłoni , długowłose piękności podobne do tych : http://www.kindgirls.com/video/ivy-lara/313/3 świetnie się bawią razem i w towarzystwie kobiet ale życie i świat facetów tych kobiet nie interesuje, wobec facetów są wulgarne i oschłe , facet sobie myśli ''ale fajna dziewczyna'' ale ta dziewczyna ma głęboko w zadzie faceta i brzydzi się facetem. Każdego roku się rodzi ok. 1 - 1,5 procent lesbijek , ok. 0,5 procenta urodzeń stanowią 'obojnaki' - czyli kobieta z kindybałem w 'ogródku' , raczej woli towarzystwo kobiet dla własnego bezpieczeństwa psychicznego , jak rozpoznać prawdziwą 100-procentową kobietę ? oczywiście to się czuje ! jak prawdziwa 100-procentowa kobieta rozpoznaje 100-procentowego faceta ? oczywiście kobieta to odczuwa w realu ! Czy Wam się kiedykolwiek zdarzyło , że lesbijka się zainteresowała kobietą 'normalną' ? A może jakiś facet z forum opisze, jak przepędził 'gostka homo' ? Jak to wygląda w realu, czy 'homo' szukają normalnych lub odwrotnie, czy normalni szukają 'homo' , czyli tych z mniejszości urodzeń w ciągu roku ? Takie pytanie z ciekawości wymyśliłem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować