Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest powód do zerwania?

Polecane posty

Gość gość

Jest się ze swoim obecnym facetem w gościach u kolezanki, którą kiedyś zarywał, a zaprosiła do niej I jej faceta, bo urodziła córeczkę I chciała ją pokazać. W trakcie wizyty ni stąd ni z owąd wyciąga cycka i zaczyna karmic, siedząc na przeciwko mojego faceta. Nie zasłoni cyca, nic. Mówię mojemu, żeby się przesiadł, bo przecież nie będzie jej piersi oglądał. Ten kłamie, że nic nie widzi. Stanęłam obok niego jak siedział, sprawdziłam, widział ewidentnie. No to strzeliłam focha. A on po kilku dniach, BEZCZELNIE, że widocznie mam KOMPLEKSY. I jego siostra uważa tak samo, że mam kompleksy i nie robił nic nie tak. Totalna zlewka na moje podejście, bo on "uważa z siostrą, jak uważa".

Gość gość
A ta koleżanka to była taka, że lubiła w towarzystwie gadać wyuzdane rzeczy.

Gość gość
ale on juz widzial jej piersi nie raz i nie dwa to o co chodzi?Bo nie rozumiem....

Gość gość
Tak. Mysle,że powinnaś zerwać i dac spokój swojemu chłopakowi, bo wykonczy się przy tobie.

Gość gość
Haha, że taki pies na baby z niego, a ja tu wymagam lojalności skoro ze mną jest? Faktycznie, jeszcze się zamęczy... nie oglądać na żywo będąc w związków cycków innych.

Gość gość
Nikt nic nie powie?

Gość gość
Dziecinna jesteś i tyle , cóż dziwnego że się patrzył , może podobało mu się to maleństwo które piło mleczko a nie biust byłej dziewczyny. Facet jest dorosły i sam wie na co ma patrzeć albo nie patrzeć .

Gość gość
Co, że się patrzył?! Jakby jego koledzy się przebierali nad jeziorem a ja ostentacyjnie bym im patrzyla na fiuty I sie z tym nie ukrywała, będąc z nim w związku, to by było bardzo nie halo coś. Jeśli ktoś uważa inaczej, to współczuję podejścia do "związku" i osobom, które z wami się spotykają. Nie wróżę wam wierności.

Gość gość
A dlaczego mialabys ostentacyjnie patrzeć się na te fiuty? Jakaś wyglodniala jesteś? Dla beki możesz się gapic.

Gość gość
To było PORÓWNANIE-> Bo on jej się ostentacyjnie patrzył na cycki gołe. Naprawdę musiałam to tłumaczyć?

Gość gość
Dziecko ssące mleko, to piękny widok,ale na pewno nie podniecajacy. Dla faceta może nawet interesujący, jeśli nie widział tego za dużo wcześniej. Może on ma ochote na dziecko?

Gość gość
Jeśli ktoś uważa inaczej, to współczuję podejścia do "związku" i osobom, które z wami się spotykają. Nie wróżę wam wierności. X Myślisz że będzie ci wierny gdy mu zabronisz patrzeć ? Przy tobie pod dyktando może i będzie udawał wiernego , ale gdy tylko zniknie z zasięgu twojego wzroku i tak zrobi co zechce . Dziewczyno , nie tędy droga !! Jeśli facet ma skłonności do zainteresowania ciałem kobiety to ty z pewnoscią tego nie zmienisz , nie łudź się , lepiej zmień faceta jeśli jego zachowanie ci nie odpowoiada.

Gość gość
A tak z ciekawości autorko ajkie ty masz piersi ? Może rzeczywiście chłopak i jego siostra mają rację że masz kompleksy bo /twój biust jest w rozmiarze A

Gość gość
Mam rozmiar C. No więc właśnie dlatego pytam w temacie, czy uważacie, że to jest powód do zerwania PRZEZE MNIE. Nie chodzi o żadne nakazywanie mu czegoś czy pokazywanie, że ja tu będę wprowadzać zasady i chcę czuć, że się słucha, bo poczuję się ważna. Tylko o to, że on sam z siebie nie zachował się tak, jak dla mnie było oczywiste, że zachowuje się zakochany mężczyzna, mając swoją ukochaną. Zachował się jak jakiś pies na baby, singiel, wyposzczony r*u*chacz. Pytanie brzmi więc, czy zrywać widząc takie podejście? Przecież z czasem będzie tylko gorzej.

Gość gość
Kobiety nie ważne jaki mają rozmiar piersi,to i tak zawsze mają kompleksy.