Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć mężczyznę który spełni moje kobiece marzenia

Polecane posty

Gość gość

Gdzie szukać takich mężczyzn. Chciałabym - mieć piękny dom z ogrodem o który mogłabym dbać - chciałabym dbać o ten dom, wybierać i często zmieniać dodatki, zmieniać wystrój, sprzątać i sprawić aby był to najładniejszy dom w okolicy, bardzo ciepły i przytulny. - mieć czas na to aby eksperymentować w kuchni, robić potrawy z najdalszych regionów świata, jeść zdrowo i slow -dbać o siebie, mieć na to czas, zawsze być odpowiednio ubrana do okazji, inaczej rano inaczej popołudniu a jeszcze inaczej wieczorem - dbać o męża i nasze życie erotyczne, zakładam że mój wybranek będzie dużo przebywał w odpowiedzialnej pracy i o ogień w naszym związku będę dbała ja :) wyglądać dla niego zawsze jak milion dolarów, szanować go i podziwiać - dbać o nasze życie społeczne, wyjścia, rozrywki, planować podróże i wakacje.. Mogę to wszystko dać tylko gdzie znaleźć odpowiedniego faceta. No gdzie ?

Gość gość
Do roboty nierobie.

Gość gościóówka
19:41 też chcę takiego męża i kochający dom i szczęśliwą rodzinę.

Gość gość
Marzycielka.

Gość gość
Wystarczy latać za bogatymi facetami i myślę że nie jeden ci to zapewni. Ale uwaga tacy bogaci zazwyczaj traktują żonę jak kure domowa.

Gość gość
To chyba marzenie każdej kobiety. Znam takie jedna małżeństwo i bardzo jej zazdroszczę.

Gość gość
Kury domowe rules :):):):)

Gość gość
Najczesciej tesknimy za rzeczami, ktorych nie mamy ;) Jak mamy to nie doceniamy, jak tracimy to tesknimy bla bla bla. Mam dom, w tym roku odebrany. Ponad 150metrow. Bezobslugowy z ogrzewaniem gazowym. Ogrod jest do zrobienia a moja Pani nie do konca to ogarnac potrafi ;) Staram sie od pol roku ja dopingowac i uczulac i powoli powoli mysle ze za kilka lat ogarnie temat. Teraz niestety jeszcze nie jest emocjonalnie dojrzala bo ma dopiero 23 lata wiec tego sie raczej nie przeskoczy ;)

Gość gość
wypisz , wymaluj ale autorka szuka takiego faceta jak ja.

Gość gość
Chcesz dom, a nie mężczyznę.

Gość gość
chcę tego samego, ale jestem płci męskiej... :(

Gość gość
Ooooo młoda a nadwyraz mądra. :)

Gość gość
Na bajki to jestes za stara.

Gość gość
Jakoś nie wspomnialas o dziecku , czyli w skrócie , chcesz bogatego który Ci będzie wszystko fundowal , broń Boże biedny , chciałabyś się wozić na wakacje za cudze , mówisz wielkie słowa o rodzinie a słowem o potomstwie nie spomnialas , czyli kolejna feministka udajaca tradycyjną kobiete

Gość gość
Feministke łatwo rozpoznać po tym ze w swoich planach nie wspomina o dziecku słowem

Gość gość
Ja spelnie twoje marzenia wszystkie tylko daj kontakt ok T...k

Gość gość
Dziecko w planach jest ale później. Mam 22 lata dziecko chciałabym za ok 10 lat. Gość 18:46 możesz coś więcej napisać o sobie.

Gość gość
Tzn 18:42