Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmarek

Moja kobieta wyjechała nad morze.

Polecane posty

Gość gośćola32
nie wiem może go stać na cos więcej nie jesteśmy małżeństwem więc nikogo nie będę zdradzać

Gość gość
moj wogole nie chcial slyszec dopiero zgodzi sie jak mu powiedzialam ze jade z jego rodzicami. Tylko nie wiedzial jaki uklad mam z jego ojcem A jego ojciec jest duzo lepszy w lozku i ma twadszego

Gość gośćiowaona
dziś Dzięki ładne, ale nie skorzystam ;)

Gość gość
Czy wszystkie kobiety to k***y...? Czytam i nie wierzę. Chroń Panie przed taką żoną czy partnerką jak te kobiety.

Gość gość
Zyjemy w czasach gdzie bycie dziewicą to wstyd, a bycie kurwą jest fajne.... :O

Gość gość
zawsze bycie kórwą było fajne

Gość gość
17.05 k***a to k****. Nic w k****e fajnego. D******py za pieniadze i spuszcza sie w nia kilka, kilkanascie facetow dziennie. Fuj! Brudne szmaty.

Gość gośćAdam123
e tam niech dziewczyny korzystają z życia :-) ja Adam Wam wybaczam ;-) trzeba mieć niskie poczucie własnej wartości żeby się czerpiac, jak żona bzyknie z czystej chuci jakiegoś przystojniaka, jak to tylko z popędu i nie ma zdrady psychicznej to niech sobie laski bzykają. Mąż ma czekać w domu i być wiernym. Adam

Gość gość
Stuknij się Adaś bo piertolisz głupoty :)

Gość gość
Jesteś chyba podstarzałym prawiczkiem gościu gość dziś 17.05 k***a to k****. Nic w k****e fajnego. D******py za pieniadze i spuszcza sie w nia kilka, kilkanascie facetow dziennie. Fuj! Brudne szmaty.

Gość gość
moja kobieta wyjechała nad morze to jakiś marynarz na pewno pomoże. On pokaże jej pięknego kordzika a ona zafunduje jemu lodzika.

Gość gośćAdam123
gość dziś jak dziewczyna uprawia sex dla przyjemności i nie ma z tego kasy to nie jest kurwą jest za to co najwyżej fajną su.czke i ja su.czki zawsze chwalę ;-) bo szanują potrzeby swego ciala:-)

Gość gość
Puszczalskie szmaty to łatwe k***y. Kazdy taka przeleci, ale w domu juz takiej trzymac nie będzie. Nikt k***y na matkę swoich dzieci nie chce. Dziwne ze piszą to faceci. Zycze wam aby wasze córki k***ily sie na potęgę , nie dla kasy a dla przyjemnosci ;)

Gość gość
Tak wychowacie swoje córki? W przekonaniu, zeby sie k***ily z szacunku do potrzeb swojego ciała? A szacunek do samych siebie niech siebie w tylek wsadza :O Gdzie Ci prawdziwi faceci sa bo tutaj sami zboczeni podstarzali walikoniki :O

Gość gość
Tutaj prawdziwych mezczyzn nie ma... Tylko stulejarze, ktorzy dzierżą k****a w dłoni pod każdą k***e stad ;)

Gość gość
Tiaaa stawiajcie kurwom pomniki. Żalosne namiastki facetów. Mam nadzieje, ze nie jesteście ojcami. Swiat schodzi na psy i kurwą się kręci. Brudną i smierdzaca sperma.

Gość gość
Niestety córka staje się kobietą prędzej czy póżniej. Prawik tego nie zrozumie bo skąd. Szacunek cnota to teksty dla starych panien. Gdyby wszyscy tak myśleli ludzkość by wymarła

Gość gość
Kazda corka staje się kobietą. Nie kazda staje się kurwą. Czaisz różnicę? Szacunek do siebie nigdy nie bedzie tekstem starej panny. Kobieta, ktora sie szanuje i nie kurwi się na prawo i lewo nię jest stara panna ani dewotka. Chore jest to co piszesz. Kurwa to kurwa i nikt takiej szacunkurm nie będzie darzyl. Tylko taki starty onanista jak ty. Zobacz co się dzieje na dyskotekach. Pijane nastolatki w kiblu robią lody byle lujowi. Jezeli dla Ciebie taka dziewczyna jest lepsza od szanujacej sie dziewczyny, to pogratulować córce (jezeli masz) ojca. Nie wciskaj tutaj pierdol, ze taka dziewucha szanuje potrzeby swojego ciala bo osmieszasz się tylko. Nie rób z kurwy kobiety bo taka nawet obok kobiety nie stała.

Gość gość
wszędzie moraliści za pięć groszy skoro jesteś takim orędownikiem moralności i czystości to po co tu wciskasz swoje pierdoły ramolu

Gość gość
Po to, ze kurwy były są i będą. Jeden pojdzie do kurwy, inny nie , bo sie kurwy brzydzi. Ale nie stawiaj kurwy wyzej jak kobiety, ktore szanują siebie i swoje ciało. Kurwy sa dla facetów, ktorym żony czy partnerki odmawiają seksu. Kurwa za pieniądze zrobi wszystko ;) Wyobraź sobie, że cala masa kobiet, ktore sie szanują są demonami seksu i potrafią dac rozkosz. To nie są stare panny czy dewotki. To są prawdziwe kobiety ;) Dlaczego mloda dziewczyna gdy tu wejdzie ma przeczytac ze kurwy są lepsze od niej bo ona zostala wychowana w szacunku do siebie i swojego ciała? Co bys tu nie pisal, i nie wiem jak wychwalał kurwy, nie uwierzę, że chciałbyś aby Twoja córka byla kurwą

Gość gość
Cenzura trzeba wszystko ocenzurować i będzie po wszystkim.

Gość gość
musisz trzepać

Gość gośćUrszula789
stary prawiczek wyzywa kobiety od ku.rew no proszę oczywoscie w jego moralności nie ma pretensji do "puszczalskich" facetow, bo im wolno. goń się prawiczku

Gość gośćAdam123
ja swojej żonie zawsze mówię dzanuj potrzeby swojego ciala i korzystaj z zycia jestesmy swingersami i tak żyjemy tak też wyvhowamy swoje 2 córki. na wyzwolone kobiety spełniające potrzeby ciala

Gość gośćAdam123
a ramole i mohery niech się denerwują haha :-)

Gość gość
dwie córki co znają potrzeby ciała ale jedna zbyt luźną pochwę miała. O radę więc poszła do tatusia. Co robić powiedz bo mnie seks nie rusza. I tata dał dobrą radę wreszcie - dwóch panów musi ci włożyć w pipkę jednocześnie. A mama spokojnie robiła zupę i wtedy trzec***an jej włożył wtedy w pupę. A tata smutny wyszedł po kryjomu bo mu nie staje a on ze wstydu nie powie tego nikomu.

Gość gośćAdam123
potwierdzam na luźną pochwe najlepsze są dwa penisy, choć warto też ćwiczyć mięśnie kegla.;-)

Gość gość
Napisałem tylko (czy aż),że dziewczyna wyjechała nad morze i nawet do mnie nie telefonuje, a ja chodzę jak struty,bo bardzo tęsknię do niej.Zobaczcie, co się z tego tematu zrobiło.Przecież tu nie chodzi o córkę czy żonę które się puszczają.Ta do której tęsknię też się raczej nie puszcza, a już jakiś oszołom próbował nazwać ją kurs, bo jest młoda i wyzwolona, co o niczym niewłaściwym nie świadczy.No a ja tęsknię !!! Miałem nadzieję, że ktoś mnie pocieszy - w sensie słownym, a nie k***wskim .