Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18guy

Nastolatek podywający dojrzałą

Polecane posty

Gość 18guy

Co o tym sądzicie? Siedziałem przy stole z rodzicami i ich znajomymi ze studiów. Ja facet lat 18, rodzice i znajomi przedział 40-50. Znajoma opowiada o koledze z klasy jej syna (lat 15). Mówi, że któregoś razu gdy do nich przyszedł był bardzo pomocny - jako jedyny został posprzątać itd. Powiedziała, że gdyby nie to, że ona ma tyle lat, a on tyle, to pomyślałaby, że ją podrywa... :D Serio? Czy to takie dziwne? Sądzę, że naprawdę to robił :D Mnie kobiety po 40 interesują od 13 roku życia. To było wręcz normą, że kokietowałem i niekiedy rzucałem podtekstami do nauczycielek w szkole itd (trochę erotoman gawędziarz ze mnie :D). Czasem to było odwzajemnione innym podtekstem, czasem po prostu uśmiechem. Panie po 40 - jakie są wasze reakcje na zaloty ze strony nastolatków? (mówię tu powyżej 16, bo niżej trąca pedofilią :D). Jak reagujecie? Czy jeżeli chłopak ma w sobie to coś, to jesteście skore na mały romansik? ;) Serio - dla mnie kobiety po 40 mają to coś - jakiś pierwiastek, który kocham. W moich rówieśniczkach zdecydowanie tego nie ma :)

Gość gość
Ja w ogóle nie jestem skłonna do romansów, a facet ma być dojrzały emocjonalnie ja mam 37 mój facet 27, ale od chłopców traktujących mnie jak materac trzymam się z dala ;)

Gość 18guy
A jeśli jest dojrzały emocjonalnie? :)

Gość 18guy
Ladies? ;)

Gość gość
18 lat i dojrzałość emocjonalna, buahahaha. Dobre! Czułabym się jak pedofilka, tfu!

Gość 18guy
Wierz mi - osiemnastolatek może być dojrzały ;) Dojrzałość to przeżycia. Dzisiejsza młodzież jest trzymana przez rodziców w bańkach, więc nawet po studiach mają gunwo w głowie ;) Choć jestem z zamożnego domu, to mam już trochę za sobą. Uważam się za dojrzałą emocjonalnie osobę. Przez to często nie mogę znaleźć wspólnego języka z rówieśnikami/rówieśniczkami. Dlatego wolę dojrzalsze panie ;)

Gość gość
0/100