Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość! Kolejny facet po miesiącach spotkań oznajmia że

Polecane posty

Gość gośćttk
A może On był tego typu facetem że miał kilka takich kobiet do seksu. Używał ile mógł i dokąd się dało A kiedy Ona zorientowała się że z tego ciasta chleba nie będzie to odszedł. Gdyż zorientował się że Ona chce związku A nie tylko spotkań na kolacyjką obiadek czy sex.

Gość gość
No też masz pretensje! Każdy szanujący się mężczyzna chce sobie za/ru/chać a małżeństwo jest dla nas drugoplanowe. Po co mamy się wiązać jak można skbie pobaraszkować bez zobowiązań. Ja ani myślę się żenić przed 35 rokiem życia a i to jest za wcześnie! Jak się to niektórym kobietom nie podoba to precz i na wasze miejsce czeka tysiące innych.

Gość gość
Po 35 roku zycia to juz bedziesz starym dziadem z bebzonem wiszacym hahahahaa :D

Gość gość
Autorko olej go, nie spotyka sie z nim, nie odbieraj telefonow, nie odpisuj na wiadomosci. Jak poczuje strate to wroci, jak nie to przynajmniej bedziesz wiedziec na czym stoisz i bedziesz mogla powiedziec papa :)

Gość jestem autorką tematu
Ale on nie odszedł... po prostu zrozumialam jak patrzy na naszą relację... i nie tego się spodziewałam! :(

Gość gość
No i to jest z******ty moment zeby zrobić woltę :D chce się nadal spotykać? Super. Ale jak zacznie się do Ciebie dostawiać, odsun jego rękę, zrób zdziwioną minę i zapytaj: Co ty robisz? Przecież jesteśmy tylko kolegami i tego się trzymajmy :p po czym bez skrupułów puść oczko pierwszemu przystojniakowi jakiego spotkacie na drodze. Niech się ten twój palantunio buja :D

Gość gościu2
Ku....wa mam już dość tego babskiego ględzenio/narzekania że nie ma normalnych/fajnych/dojrzałych mężczyzn którzy chcą poważnej relacji z kobietą. Nie ma tępoty bo takich nie chcecie! Na rynku matrymonialnym jak na każdym innym działa proste prawo popytu i podaży. Jak czegoś nie ma to znaczy że nie ma na to zapotrzebowania, nikt tego nie chce, nikt tego nie wybiera, nikt po to nie sięga. Proste proste. Czego tu nie łapiecie!!?Wolicie ru..czy, bawidamków, zaliczaczy którzy was krzywdzą i odchodzą. Dopiero po takiej sytuacji zaczynacie się rozglądać za kimś dojrzałym chcącym stabilizacji. Ale wtedy jest za pózno bo ich już nie ma zrozumieli że bycie dobrym/uczciwym dla kobiety nie popłaca i jest doskonałym przepisem na dożywotnie prawictwo. Wiem zaraz zaczniecie zaprzeczać ale każdy średniorozgarnięty facet( w tym ja) wie że wy kobiety co innego mówicie a co innego wybieracie.Po za tym co to za frajda bycie pocieszycielem/ plastrem na rany/ drugim czy trzecim wyborem dla kobiety.Żadna.

Gość gość
typ bawidamka nastepnym razem trzymaj faceta na dystans jak znudzi mu sie szybko, to znaczy, ze liczyl tylko na jedno

Gość gość
To widocznie ja często trafiam na bawidamków bo jak odmawiam seksu to znikają bez słowa mimo ze wczesniej byli wielce zainteresowani :D

Gość gość
gościu2 wczoraj A ja mam dosc takich tepych frajerow, ktorzy wybieraja sobie kobiety, ktore maja wielkie dydle (cycki) albo ladna twarz albo sa mlodsze o 10 lat i zadnej wiecej zalety i nie zwracaja kompletnie uwagi na ich charakter. Daja sie latami wykorzystywac, choc od 1 spotkania bylo wiadome dla osoby posiadajacej sladowe ilosci inteligencji, ze spotykaja sie z wredna suka. Ja zawsze szanowalam swoich facetow, to oni mnie wykorzystywali etc. Moze i zle wybieralam, ale nie umialam inaczej. Ale powoli dojrzewalam, uczylam sie i nauczylam sie - nie przenosic ocen ani zlych emocji z jednego faceta na drugiego - nie czekac wieki na zmiany, ucinac nie rokujace relacje szybko ...i jestem w szczesliwym zwiazku. Skoro wolisz byc zadnym wyborem dla kogokolwiek zamiast drugim wyborem dla kobiety (drugie malzenstwa zwykle uwazane sa za bardziej szczesliwe bo rozwodnicy staraja sie nie powielac starych bledow), to badz samotnym, zgorzknialym i zezgredzialym nieszczesnikiem. Ja szanuje i inteligentnych prawiczkow, i rozwodnikow, ktorzy wyciagneli wnioski ze swoich bledow. Obojetne mi, czy bede 1 czy 10 wyborem, byle bysmy byli tym szczesliwym wyborem a wlasciwie... decyzja.

Gość gość
facet nie zostawi jeśli się zakocha,a kiedy się zakocha i w kim ? to już inny temat ,ja jako kobieta uważam że to głupie mieć żal ,potrzeba kilka miesięcy by się poznać a co dopiero zakochać ,chociaż bywają zauroczenia,jak oni inaczej mają was poznać skoro nie wolno się poznawać a wycofanie to przestępstwo ,jedyne co to możesz się żalić że cię wykorzystał,to może ty zacznij ich wykorzystywać ,albo inaczej graj w grę w poznawanie ******cze też się zakochują chociaż to nie mój typ.poza tym ile z was patrzy na miłość wy chcecie stabilizacji i dzieci miłośc to inny temat byle dobrze zarabiał nie?

Gość gość
gość wczoraj Te, bogini, co tu robisz po nocy zamiast popijać szampana w towarzystwie wielbiacych Cię facetów?  X Te,wiesniarka :) nie zadawaj głupich pytań.

Gość gość
Nie zawsze brak sexu jest oznaką, nie którzy mają na pęczki, i będzie cie zwodził, a ty wzdychać, i sama mu dasz.

Gość gość
Nie ma co filozofować ja bym typa olała i cześć. Przestań się z nim spotykać, nie dzwoń i nie odbieraj, na wiadomości odpisuj uprzejmie ale chłodno, bez emocji. Zacznij umawiać się z innymi facetami, choćby na zwykłą kawę. Dzień po dniu wymazuj go ze swojego życia. Poczujesz ulgę gwarantuję Ci. A on? Podejrzewam ze nie zareaguje bo możliwe ze ma kilka takich kobiet jak Ty. A jeśli w głębi ducha mu na Tobie zależało, zacznie zachowywać się inaczej. Niestety ta pierwsza opcja moimzdaniem jest bardziej prawdopodobna.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy pojawi sie w Twoim życiu powazny facet, gdzie go szukac i kiedy to będzie, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl