Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość! Kolejny facet po miesiącach spotkań oznajmia że

Polecane posty

Gość gość

Nie chce sie angażować w związek. Co jest z wami facetami? Po co w ogóle zadajecie się z kobietami, co do których nie macie żadnych poważnych planów?! Po jaką cholerę karmicie je złudzeniami sukinsyny? Co my jesteśmy, zabaweczki, którymi można się pobawić i odstawić na półkę? A kij wam wszystkim w d*** i kamieni kupę!

Gość gość
Slub to dzis przezytek głupia dzido :D ja lubie zyc bez głupich papierkow wiec spiertalaj :D 🖐️ kup se kota :D

Gość gość
widocznie tyle jestes warta. jak facet dostrzeze wartosciowa kobiete to chocby skaly srały i mury pękały - skoczy za nią w ogien i nie odpusci; faceci zwykle dzielą kobiety na bezwartościowe popychadła i boginie, co nie oznacza ze zenią sie tylko z boginiami, ile ludzi tyle motywow

Gość gość
Nie czytaj tych kafećwoków powyzej - widocznie trafialas na dupków i czas zmienic target na bardziej odpowiednich facetów

Gość gość
nie czytaj tej fałszywej pocieszycielki no chyba ze lubujesz sie w klamstwach ja gardze klamstwem

Gość gość
raczej kafepasztensów których jedyną rozrywką i w ogóle całym życiem jest kafeteria ;-)

Gość gość
no to bys sie zdziwila :)

Gość gość
ja nie mowie tego na zlosc, znam zycie, podobam sie wszystkim i od zawsze mialam wielkie powodzenie, nikt mnie zle nie potraktował, podobam sie na tyle ze faceci którzy ze mna nawet nie zamienili zdania szaleją latami, a ci z ktorymi byłam przez chwile kazda nastepna upodabniaja do mnie i zaluja ze nie moga ze mna byc...wiem to od innych i nie mam na to wplywu ze jestem boginia;)wiec chyba wiem co mowie???? nie lubie oszukiwac siebie ani innych i kazdy powinien tak robic a faceci...d**ek czy porzadny, KAŻDY pragnie bogini a taką przeciętna kobietą pogardzają, udają zwiazki a kręca z innymi,ten przynajmniej jest szczery docen to autorko

Gość gość
Autorka to narcyz

Gość gość
Beznadziejne prowo.

Gość gość
Spalas z nim?

Gość gość
tak, no i co?

Gość gość
Do goscia z 2.35. A czy przypadkiem nie jesteś nasza pania kierownik, która wrobiła swojego wspólpracownika ( z ozna pracująca za sciana) w dziecko , bo nie chcciałsie z nia zadawać i dalej dawac kasy. i był ślub w 4 miesiacu ciązy.

Gość gość
Pewnie nie robiłaś mu loda.

Gość gość
Te, bogini, co tu robisz po nocy zamiast popijać szampana w towarzystwie wielbiacych Cię facetów? :D

Gość gość
Bo teraz większość facetów nie chce się angażować taka prawda ciągle im się wydaje ze spotkają kogoś lepszego. 🖐️ Zrób prosty eksperyment spotkaj się z paroma np z tindera czy badoo na randkę i powiedz ze interesuje Ciebie wyłącznie poważny związek :) 9 na 10ciu nigdy więcej się z Tobą nie umówi masz to jak w banku :D

Gość gość ttk
A ja rozumie Autorkę tego postu!! Jej najzwyczajniej zależy by poznać kogoś bliskiego taką bratnią duszę. I nie tylko do seksu lecz też kogoś przy kim dobrze by się czuła . Kogoś do kogo mogła by się przytulić wyjść za rękę na spacer. A jak do tej pory to trafiała tylko na takich którzy chcieli tylko poużywać sobie.

Gość Zbytsprytna
Autorko faceci tak postępują bo gdyby na dzień dobry powiedzieli szczerze ze nie chcą się ani wiązac ani angażować, praktycznie żadna kobieta nie spotkałaby się z nimi i nie poszła do łóżka. :D Trzeba ich robić w bambuko tak jak oni nas :D Mamić obietnicą seksu po czym się zmyć :D Ja od paru lat chodzę na kolacje, do kina, przyjmuję kwiaty, a NIC nie daję im w zamian debilom :D polecam :D

Gość gość
Zbytsprytna dziś debilka to ty jestes tępa dzido:D nadajesz sie do wycierania podłogi:D 🖐️ zmien nick na zbyttępa :D

Gość jestem autorką tematu
Spotyka się ze mną od grudnia, czujecie? Wyjścia, wyjazdy, wspólne pasje... jesteśmy dorośli więc czułości też... poznałam jego przyjaciół, matkę... a ostatnio... ktoś powiedział ze wygladamy jak para narzeczenska a on zaczął tak gwałtownie zaprzeczać ze az zrobiło mi się przykro. :( Możecie hejtować, ale jestem naprawdę w porządku kobieta. Nie zamęczam go telefonami, nie kontroluję, ma czas dla kumpli i na swoje pasje... nie domagam się by wokoł mnie skakał...nie snuję opowieści o ślubie i dzieciach. A ten do mnie ze 'potrzebuje przestrzeni'. Wtf??? Zależy mi na nim, ale po tych słowach... ech :(

Gość Zbytsprytna
No to masz odpowiedź na swoje problemy kobieto! Za dobra jesteś! :) oni wolą wredne sucze, księżniczki które nimi nieraz pomiatają, flirtują z innymi facetami i walą fochy o wszystko :) za takimi faceci szaleją, biegają jak psy. Uwierz mi wiem co mówię ;)

Gość Zbytsprytna
Jestem psychiczna i gruba locha tak nawiasem mowiac od dzicka mam borderline

Gość gość
Aby Ziemia i Ludzkość odzyskała swoją pierwotną dumę i siłę, nadszedł czas by do decyzyjnego głosu doszedł żeński pierwiastek serca.

Gość gość
dziś Bez sensu rada. To tak jakby facet powiedzial na pierwszej randce, ze interesuje go tylko seks.

Gość gość
Z tymi sukami to racja! Jestem po kilku związkach, obecnie mężatka z 12-letnim stażem. Za każdym razem jak jestem dobra dla mojego męża, nie wymagam a sama robię dużo to on nie robi nic, osiada na laurach. Wtedy ja zamieniam się w sukę, nie gotuję, nie robię nic, na imprezach flirtuję z facetami, itp. On dostaje szału, zaczyna się starać, zaczyna dbać, seks mega, wszystko na najwyższym poziomie. Podobnie było z innymi facetami.

Gość gość
widocznie mialas za wielu partnerow seksualnych i tyle

Gość gośćttk
Autorko postu czyli tak jak mówiłem!! Tobie zależy na poważnym związku. Uczuciach czułości zaufaniu namiętności Jemu tylko na seksie. Mimo iż jestem facetem to cię rozumie bo sam szukam takiej kobiety jak ty, ale jak do tej pory trafiam na takie jak w twoim przypadku. Masz w sobie wartość których faceci nie potrafią dostrzec i to mi właśnie w tobie imponuje

Gość gość
nie gotuję X A po ch!uj mi twoje gotowanie jak na miescie moge sobie zjesc bez twoich fochów ksiezniczko:D myslisz ze sobie nie ugotuje sam? hahahahaha, tylko do roochania sie nadajesz:D

Gość gość
widocznie mialas za wielu partnerow seksualnych i tyle

Gość gość
goscttk, nie zgadzam się z Tobą tak do końca. Gdyby zalezalo mu tylko na seksie nie bujałby się z autorką 9 miesięcy tylko zwinął żagle po kilku numerkach. Typ jest niedojrzaly i sam nie wie czego chce, ale to też znak że czas sobie dać z nim spokój takie jest moje zdanie.