Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWIEDZIOSIONTDWA wytlumacze ci czemu nie masz dziewczyny!

Polecane posty

Gość gość

Robisz z siebie frustrata i niedorajdę. Dziewczyny od takich uciekają, stronią, boją się. Nie możesz szukać na siłę bo nie znajdziesz. Żadna dziewczyna nie będzie chciała cię niańczyć czy być rozwiązaniem twoich problemów. Dziewczyny chcą mieć faceta, na którym mogą polegać. Dlatego najpierw zajmij się sobą. Znajdź jakiegoś hobby. Oderwij się trochę od tej kafeterii, żebyś nie zdziczał zupełnie. Zacznij biegać, zapisz się na jakiś kurs, ale konsekwentnie chodź i się ucz. Po prostu zajmij się czymś. Zadbaj o wygląd, zapisz się na siłownię. Dzięki temu wszystkiemu poprawi się twoje samopoczucie, wzrośnie samoocena, poprawisz wygląd. Automatycznie zauważysz, że dziewczyny same zaczynają się wokół ciebie kręcić. Przyjmij moje rady do serca, nie jestem gołosłowny. Też kiedyś byłem w goovnie, bylem niewidzialny, ale nikt mi nie pomogl. Sam musialem wykminic system.

Gość gość
siłownia mu nic nie da

Gość gość
jedyne co może pomóc tej spasionej, nieudacznej świnii to solidna lina i gruba gałąź

Gość gość
Jego nie wychowywał ojciec, więc nie wie jak zachowuje się dorosły chłop. Jest zepsuty od postaw i żadne rady się nie poskutkują.