Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki produkt polecilybyscie szczegolnie z lidla ?co lubicie tam kupowac?

Polecane posty

Gość gość

jaki produkt polecilybyscie szczegolnie z lidla ?co lubicie tam kupowac?

Gość gość
bo ja niby unikam marketów ,ale ostatnio kupilam awaryjnie maszynki jednorazowe do golenia.takie rozowe CIEŃ I JESTEM W SZOKU.naprawde kosztują grosze a gola super.nawet lepsze niz polsilvery. moze jeszcze jest tam pare fajnych rzeczy?ale nie mam pojecia jakie bo dopiero wybudowali kolo nas lidla i nie znam tego marketu. polecacie cos stamtąd szczegolnie?

Gość gość
ser zolty

Gość gość
migdały, nerkowce, mrożonka warzywna na patelnię meksykańska, boczek wędzony w plastrach, ser mozzarella, mascarpone, ksylitol.

Gość gość
Chyba tylko krem jest tam okey

Gość gość
jaki krem?

Gość gość
Nic. Wole biedre. Pieczywo maja twarde.

Gość gość
Jogurty sliwkowe, jagodowe, warzywa i owoce, lody z migdalami.

Gość gość
Ja bywam regularnie w Lidlu. Dzisiaj kupiłam: wodę źródlaną saguaro dla dzieci (1,5 l), płatki owsiane górskie, banany bio, pomidory, jarmuż paczkowany, polędwiczki z piersi kurczaka, ricottę, drożdże świeże, mydło w płynie, dwie pary spodni dresowych dla przedszkolaka. Uważam, że mają dobrej jakości produkty i niezłe ceny. Polecam ponadto chipsy jabłkowe i orzechy - nerkowce, brazylijskie, pistacje. Są naprawdę w dobrych cenach. Kosmetyki typu mydło w płynie, żel pod prysznic, podpaski, tampony, płatki kosmetyczne, krem do rąk.

Gość gość
Wodę mineralna w lidlu?To tani szajs przeciez

Gość gość
A jakie mydło w plynie polecasz z Lidia? Przeciez to musi byc sama chemia

Gość gość
Woda dla dzieci w Lidlu to "Mama i Ja", którą można kupić w innych droższych sieciach. Nie rozumiem więc argumentu, że to tani szajs. Zwracam uwagę nie na piękne etykietki i reklamy, tylko na skład i pochodzenie danego towaru. Mydło w płynie marki Cien jaśminowe lub piwonia w okrągłej białej butelce. Jest też fajne mydło antybakteryjne, nieco droższe, w kwadratowej, przezroczystej butelce. Argumentu o mydle, że to sama chemia, nie rozumiem. Przecież każde mydło to produkt powstały z jakichś związków chemicznych! Nawet takie cuda jak szare mydło czy mydło galasowe nie są w 100% naturalne. A może wy stosujecie naturalne saponiny? ;-) Wyżej wspomniane mydło mile mnie zaskoczyło. Po raz pierwszy kupiłam je awaryjnie podczas pobytu nad morzem - okazało się, że nie ma mydła w wynajętym mieszkaniu wakacyjnym, a tuż obok był Lidl i kupiłam - akurat była promocja. Teraz już kupuję świadomie i zamierzenie właśnie to mydło, bo mi odpowiada. Niezły zapach, konsystencja i naprawdę zadbane, niewysuszone dłonie. Ja polecam, ale nie upieram się, że nie ma lepszych, to w dużej mierze kwestia indywidualnych upodobań.