Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 1500 zł za mieszkanie od koleżanki to dużo ?

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka chcę ode mnie wynająć mieszkanie w centrum Krakowa 40 m2 ( kuchnia , łazienka , korytarz , sypialnia , pokój dzienny i taras) . Mieszkanie co prawda w starym bloku , ale po generalnym remoncie , wszystko nowe . Zastanawiam się ile jej powiedzieć ... Jak myślicie 1500 zł miesięcznie to będzie dużo ? ( wszystkie rachunki w cenie )

Gość gość
Nie wiem. Porównaj z innymi ofertami na rynku. To, że to koleżanka nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
patrze w necie i mieszkania o dużo gorszym standardzie są po 1000 zł + liczniki takie mieszkanie zbliżone do mojego to 2000 zł więc chyba 1500 od kolezanki będzie ok ?

Gość gość
Jeśli taka jest średnia cena, to tak.

Gość gość
Nie radzę wynajmować koleżance mieszkania. W ogole nie powinno sie wchodzić w jakiekolwiek interesy z rodzina i znajomymi :(

Gość gość
uważam że to za mało . Dlaczego masz tracić dla tego że to koleżanka Jeśli mieszkanie jest nowe i nielimitowana woda prąd i gaz to ja za 1500 zł biorę je od ciebie dzisiaj . Mogę zapłacić nawet za cały rok z góry taka oferta to jak w bajce.... a tak serio to uważam że 2 tyś zł to jest minimum

Gość gość
Moge sie wprowadzic do was chcialbym bardzo kontakt jakbys dala ok Tomek

Gość gość
Policz mniej więcej ile wynoszą rachunki, porównaj z innymi ofertami w tej lokalizacji i podobnym standardzie. Ja myślę, że jak na Kraków to nie drogo, ale oceń sama.

Gość gość
Za taką ruinę, to możesz powiedzieć 300-400zł