Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge miec dzieci czuje sie gorsza przez to

Polecane posty

Gość gość

rodzina mnie nie wspiera, ale czuc, że nie pasuje do nich, wszystkie imprezy rodzinne kreca sie wokol dzieci, urodzinki, chrzciny itp

Gość gość
znajdź grupę wsparcia małżeństw bezdzietnych

Gość gość
Wiem jak to jest :-( Też nie czułam się w pełni wartościowa.

Gość gość
Smutno, ale co zrobić.

Gość gość
Ale nie jesteś gorsza. To tylko Twój umysł. Jesteś pewna, że nie możesz mieć dzieci? Bo znam przypadek gdzie kobieta usłyszała że nigdy nie zajdzie w ciążę bo jest to medycznie wykluczone a dziś ma 4letniego syna...

Gość gość
Ciąża jest całkowicie wykluczona tylko, gdy nie ma organów albo jajwczkowanie ustało..

Gość gość
Gorszy to jest ten czlowiek, ktory nie ma w sobie czlowieczenstwa czyli empatii. Pozbawiony jakichkolwiek uczuc i egoista. Jak czlowiek jest super to nie ma nic do rzeczy czy ma dzieci czy nie. Moja tesciowa miala 38 lat jak urodzila, a jej siostra stara panna, z ktora mieszka i zyje nie miala w ogole. Obie sa wredne, podle, toksyczne. Cala rodzina ich nie lubi. Unika. Intrygantki, materialistki. Dzietnosc czy bezdzietnosc jeszcze malo mowi o czlowieku. Wazne zeby nie popasc w obsesje, bo to tez czlowieka zgubi.

Gość gość
A może adopcja? W Otwocku jest teraz piękna akcja, każdy może przyjść i tulić porzucone malenśtwo. Sama bym pewnie wróciła z takim ale mąż się nie zgadza (mamy 2 swoich).

Gość Host
Ja tez nie mogę mieć dzieci,bo nie umiem nawiązać ani utrzymać relacji z kobietami. I nie czuje się gorszy z tego powodu. Zawsze jest inne rozwiązanie