Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Adorator.

Polecane posty

Gość gość

Mam adoratora. Trwa to już od kilku miesięcy. Problem w tym, że jest starszy, dużo starszy, ale nie odpuszcza. Ostatnio próbując mnie do siebie przekonać uznał, że miałabym z nim jak w raju. Co mam z nim zrobić? Moja koleżanka ostatnio nastraszyła mnie, że nie powinnam go wpuszczać do mieszkania zwłaszcza, że mieszkam sama.

Gość gość
A podoba ci się? :) Ile jest starszy? Czego w zasadzie od ciebie chce? Związku, niezobowiązującego seksu, czy może chce przyjaciółki? :)

Gość gość
On chciałby tego wszystkiego między nami. Mówi mi o tym otwarcie. To jest człowiek, który wysoko zaszedł, dużo osiągnął, jest wykształcony, inteligentny, człowiek sukcesu, przedsiębiorczy, empatyczny, dobrze wychowany. Imponuje mi on, lubię jego towarzystwo, nie spotkałam nigdy takiego mężczyzny, który adorowałby mnie w taki sposób jak on, ale naprawdę on ma już swoje lata i ta różnica jest szokująca, aż się boję tutaj napisać ile on ma lat.

Gość gość
Jeżeli jest empatyczny i dobrze wychowany to powinien rozumieć słowo NIE. Może Ty mu dajesz sprzeczne sygnały, jakieś nadzieje?

Gość gość
Utrzymuję z nim kontakt, spędzam z nim czas, bardzo go lubię, ale on chce czegoś więcej.

Gość gość
Czasami jest mi nawet trudno przyznać się przed samą sobą, że zachwyca mnie mężczyzna w jego wieku.

Gość gość
autorka lubi starych dziadków hehehe :D

Gość gość
A w pupę tez mowil ze bedzie cie posuwał autorko?:)

Gość gość
adorator dziadek haha ;)

Gość gość
Siwowłosy ten Twój adorator? :D

Gość gość
Siwe włosy to już niektórzy 20latkowie mają...

Gość gość
"To jest człowiek, który wysoko zaszedł, dużo osiągnął, jest wykształcony, inteligentny, człowiek sukcesu..." tysiąc pincet miesięcznie ahahahahaha rzeczywiście człowiek sukcesu a ty taka piekna ahahahah

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on o Tbie mysli, co czuje, czy powinnaś go traktowac powaznie czy tez moze unikac, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl