Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż postawił mi warunki albo będzie koniec

Polecane posty

Gość xmasterx
gość dziś - ja bym nie wytrzymał w czymś takim - serio. Nie znalazłbym szczęścia w zamknięciu... To nie to, że gardzę miłością, wartością rodziny itd, ale nie dałbym rady... Dlatego rozumiem męża autorki doskonale

Gość xmasterx
gość dziś - ja bym nie wytrzymał w czymś takim - serio. Nie znalazłbym szczęścia w zamknięciu... To nie to, że gardzę miłością, wartością rodziny itd, ale nie dałbym rady... Dlatego rozumiem męża autorki doskonale

Gość xmasterx
gość - ja bym nie wytrzymał w czymś takim - serio. Nie znalazłbym szczęścia w takim zamknięciu... To nie to, że gardzę miłością, wartością rodziny itd., ale nie dałbym rady... Dlatego rozumiem męża autorki doskonale

Gość xmasterx
Aby, sorry za zdublowane posty, ale czasem coś ścina :)

Gość xmasterx
Powiem tak - wydawać wyrok na człowieka jest łatwo. Ale sztuką jest zrozumieć go i pozwolić mu na szczęście :) Widzisz autorko - on potrafi być wspaniały :) Będzie jeszcze lepszy jeśli zaakceptujesz go, pozwolisz mu żyć jak chce nie mając pretensji. Naucz się przy nim żyć, może nawet czasem bierz z niego przykład - zmień swój sposób myślenia, podejście - wtedy nie będziesz nieszczęśliwa :)