Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikakaska458

jak to się robi? lód.

Polecane posty

Gość dzikakaska458

Jak zrobić chłopakowi dobrego loda? Nigdy nie robiłam. Liczę na jakieś złote rady :)

Gość gość
oglądałam filmy i tak się uczyłam a potem, wiem, że moja mama gdy była młoda też była rozrywkowa - więc mama zawołała tatę i pokazała jak robić ... nawet ciiii liznęłam trochę tacie aż spuścił się w gacie

Gość gośćfhjbv
Wpisz w wujka "jak zrobic loda facetowi" znajdziesz pierdyliard poradnikow! Ja odkad poczytalam, poogladalam filmy jestem w tym ponoc swietna. Moj maz wczesniej to uwielbial ale teraz to dopiero! Az mu sie nogi trzesa z podniecenia! Caly drga i to przed orgazmem!!! A orgazm jak dostaje to az pisknie nie raz! Mowi na mnie "boska mistrzyni loda" :-)

Gość gość
A więc tak bierzesz wafelek naciskasz taką wajche w maszynie do lodow i tam ci troche poleci do tego wafla i koniec samo sie zrobi to bardzo proste nie wiem jak mozesz byc taka ulomna ze tego nie wiesz. Haha :D

Gość gość on
Koleżanko jak chcesz poważne porady bez "darcia łacha" to możemy pogadać prywatnie. Ja jako facet i woelki miłośnik tej czynności , jak każdy facet zresztą, chętnie się podzielę swoimi odczuciami i doświadczeniem. Jak jesteś zainteresowana to sie odezwij.

Gość gość
jak jesteś zainteresowana to się odezwij bo młoda, on chce Cię nauczyć robić loda. A niedoświadczone usta nikogo nie zniechęcą, jeśli codziennie walić sobie musi ręką. Olej młoda takiego pierdziela, bo on chce twych ust a nie funkcję nauczyciela. Lepiej trenuj od razu na tym co go kochasz mała, a nie zadowalaj jakiegoś bałwana

Gość gość on
No i kolejny gawedziasz erotoman co to nic nowego do tematu nie wnosi tylko aby z nudow coś napisać. Dziewczyna zadała konkretne pytanie i oczekuje konkretnych odpowiedzi! Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia w temacie to na h. sie wogole odzywasz.