Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie poradzić

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat. Przyjechałam do pracy za granicę, muszę być jeszcze miesiąc aby zarobić na studia jednak pracuje w restauracji w której ludzie są fałszywi dziwnie się zachowują. Tak dotykają za ramie nagle za ręce No nie podoba mi się to może to jest w ich kulturze ale jak kogoś nie znam nie chce aby mnie dotykał po prostu. W dodatku ciężko jest z wyjściem na przerwę menager jest okropny rzuca się i jest chamski. Popełniam mnóstwo błędów w pracy gdyż nie znam perfekcyjnie języka ale staram się jak mogę. Ale kiedy tylko wychodzę z pracy, od razu w płacz. Nie wiem dlaczego ale psychicznie nie potrafię sobie tam poradzić. Każda godzina to dla mnie wieczność nie chodzi o to ze jestem leniwa bo mogę zapieprzac za pieniędzmi ale psychicznie to miejsce i Ci ludzie strasznie mnie stresują i dołują. Nie mogę tego wytrzymać a jeszcze miesiąc.. żyć mi się nie chce a dopiero co tak się cieszyłam ze jadę na studia w październiku. To moje marzenie, jednak tu i teraz jest tragicznie i wyobrażanie sobie ludzi którzy maja gorzej ode mnie nie pomaga. To jest już jakieś załamanie nerwowe potrafię wybuchnąć płaczem rozmawiając z kimś

Gość gość
pewnie robisz u Żyda, oni myślą że im wszystko wolno

Gość gość
U pakoli jeszcze gorzej