Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anhédonie

Koleżanka mojej matki chce mnie swatać ze swoim synem!

Polecane posty

Gość gość
Chyba szczupły inaczej XD.

Gość gość
92 ty jesteś gruby. Zobacz sobie jakie masz BMI.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Anhedonie vel nieinie to najgorsza ździra suka szmata kórwa idiotka Miasto Namysłów opolskie wojew 2017.08.06 skoro ty mnie d***** możesz obrażać sk/ur/wy/szmato to ja ciebie też skoro tak mnie obraziłaś to masz za swoje http://f.kafeteria.pl/temat/f1/anhedonie-vel-nieinie-to-najgorsza-zdzira-suka-szmata-k****-idiotka-p_6837949

Anhedonie skoro ty mnie mozesz obrazać to ja ciebie też

Gość tak mnie obraziłaś anhedonie
Ej, popie*dolony frajerze, pozdrów mnie w swoim idiotycznym filmiku na yt XDD Ku*wa, takich jak ty powinno się zamknąć wariatkowie do końca życia, pozbawić dostępu do internetu i wykastrować, żeby się toto nie rozmnożyło.

Gość gość
Ty masz KILKADZIESIĄT zbędnych kilogramów. Zalana tłuszczem twarz nie jest atrakcyjna.

cytat z 14:07 z mojego nicku "tak mnie obraziłaś anhedonie" to twój cytat anhedonie pamietasz ??? skoro ty mnie mozesz obrażać to ja ciebie też zapamiętaj to sobie !!!

up

Gość gość
Wszystko, od A do Z. Głupawka zakrawajaca na gimbaze.

Gość cytat tej szmaty anhedonie
Ej, p**********y frajerze, pozdrów mnie w swoim idiotycznym filmiku na yt XDD Ku*wa, takich jak ty powinno się zamknąć wariatkowie do końca życia, pozbawić dostępu do internetu i wykastrować, żeby się toto nie rozmnożyło.

Gość gość
Dojrzeć do swojego wieku. Czytaj dużo mądrych książek i poradników, nie wzoruj się na kolezankach, zmień tok myślenia.

czemu anhedonie tak mnie obrazasz ???

Gość cytat szmaty anhedonie
Ej, popie*dolony frajerze, pozdrów mnie w swoim idiotycznym filmiku na yt XDD Ku*wa, takich jak ty powinno się zamknąć wariatkowie do końca życia, pozbawić dostępu do internetu i wykastrować, żeby się toto nie rozmnożyło.

Gość Miasto Prószków opolskie wojew
Anhedonie czemu piszesz że jestem idiotą? Opole nie jest p********e bo opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu

Gość Miasto Prószków opolskie wojew
Anhedonie odpisz ps czemu tak nienawidzisz opola? Przecież mieszkasz w Opolu od urodzenia czemu tak twojego miasta czyli Opola nienawidzisz? Przecież mieszkasz w Opolu

Gość gość
Ja piszę o wzorowaniu się, i to na kim kolwiek. Widzę że jesteś tak głupia że nawet nie potrafisz zrozumieć prostego przekazu. Poy****a krowa z ciebie i szkoda tracić czas na taką pustą idiotke! Patolka jakich mało!szkoda tej twojej matki że musi się męczyć z taką głupią pustaczką która we łbie ma sam kisiel!

Gość Ciulu ciul dópa i kópa
Anhedonie ty serio mieszkasz w Opolu jak kołbuc pisze? Czy mieszkasz w mniejszym czy większym mieście od Opola? I czy to miasto wojewódzkie? Serio mieszkasz w Opolu czy kołbuc palnął głupotę?

Gość treść została uznana za spam
anhedonie a syn koleżanki twojej matki jest fajny(?) chcesz z nim chodzić ,on też mieszka w Opolu jak ty ???