Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anhédonie

Koleżanka mojej matki chce mnie swatać ze swoim synem!

Polecane posty

Tak jak w temacie. Ostatnio moja matka mnie zawołała i powiedziała, że niedługo przyjdzie do niej koleżanka, której dawno nie widziała ze swoim 25-letnim synem, który chce mnie poznać. Wysyłały sobie zdjęcia swojej rodziny, jej syn zobaczył moje zdjęcie i tak się zaczęło. Ok. Rozumiem, że koleżanki matki przychodzące ze swoimi dziećmi to norma, ale jak te dzieci mają 5 lat, a nie 25! No ale dobra. Zakładając, że przyjdzie. Pół biedy, jak się z nim jakoś dogadam. Ale co jak nie będziemy nadawać na tych samych falach, nie mam ochoty go zabawiać! Zobaczyłam jego profil na fb, ale niewiele tam było. Jeszcze ta koleżanka matki chce specjalnie wybrać taki termin spotkania, żebym była w domu. Powiedziałam, że to jakieś chore i specjalnie wtedy wyjdę, bo nie mam zamiaru zabawiać synka jej koleżanki, na co matka, że ona wie, że to chore, ale nie chce psuć kontaktu z koleżanką (tyle lat go nie miała i jakoś jej nie było szkoda?), a poza tym "to mogłabym sobie wreszcie jakiegoś chłopaka w wieku 23 lat znaleźć".

Gość gość
Ubierz sie jak jakas d***** (odpowiednie mini, dekolt po pepek, itp.,do tego odpowiednie zachowanie, np. siadz mu od razu na kolana). To oduczy twoja matke wszelkich prob swatania ciebie z kimkolwiek. Zgroza.

Myślałam, że po prostu gdzieś wtedy pojadę. Nie znam gościa i nie oceniam go, wku*wia mnie jedynie zachowanie jego mamuśki i fakt, że narzuca mi z góry czyjeś towarzystwo.

Gość gość
Maz i bachorki to bezgraniczne szczescie. Juz dawno powinnas byc po slubie i miec przynajmniej dwojke. :D

Gość gość
Ja nie chcesz to nie musisz mozesz znalesc innego chlopaka chyba ze ci sie spodoba masz wybur pamietaj

Gość gość
Pamietaj to ty musisz wiedziec czego chcesz szukaj szybko nowego chlopaka postaw na swoim ja nie mam dziewczynyc

"szukaj szybko" XD A co to, jakieś zawody? Znalezienie drugiej połówki to nie jest jakiś wyścig.

Gość gość
Podczas swatania wyjaw im swoją orientację. Ich miny będą bezcenne XD

Gość gość
Ja wiem zrob tak jak bedziesz chciala chcesz z nim byc czy nie

Gość gość
J tobie doradzam wiesz musisz znalesc chlopaka bo inaczej bedziesz z nim Tomek

Gość gość
Mam propozycje pakuj sie przyjec do mnie jak nie chcesz byc z tym chlopakiem ja cie utrzymam finansowo poznamy sie blizej moze cos wiecej. Co ty na to Tomek

Gość gość
A cóż to za problem poznać chłopaka? Robisz z igły widły i to przedwcześnie, wyrobilas sobie już zdanie zanim jeszcze kogoś poznalas, dziecinada. A skąd wiesz że ty mu przypadniesz do gustu?, może on nawet nie ma ochoty cię poznawać i robi to dla matki? Co za mniemanie masz o sobie ja piertole!

Gość gość
"ale siaaara hyhy" "lol jaki wstyd....lol" "moja stara upadła na głowę". Myślenie rodem z gimnazjum, a nie dorosłej kobiety. Rzeczywiście okoliczność dosyć niecodzienne, ale może nie być najgorzej.

Gość gość
Strasznie niedojrzała jesteś :) albo jakąś fobie społeczna masz. Następnie, nie wiesz czy mu wpadniesz w oko i czy on rzeczywiście jakoś bliżej chce Cię poznać. Masz spaczone podejście do życia. Ty masz 15 lat? Bo raczej nie 23.

Gość gość
Autorka to jakaś gimbaza, dorosła kobieta nie jest aż tak głupia żeby robić wielkie halo o nic, ekscytuje, robi jakieś glupawe plany, no istna gownarzeria a nie dorosła baba. Zresztą jej zachowanie jednoznacznie na to wskazuje.

Gość gość
Czy ty nie jesteś aby ograniczona umysłowo, autorko?

Gość gość
Chcą być podrywane, ale nie przez wieprzków.