Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesciowa po zajmowaniu sie wnukami powiedziala mi cos takiego

Polecane posty

Gość gość

W weekend zajmowała się wnukiem bo poszlismy na urodziny kolegi z mezem. Wrocilismy o czasie, ona uspala dzieci i jak wychodzila to powiedziala ze nastepnym razem jak sie ma zajmowac dziecmi to rzebysmy do niej je przywiezli bo u nas w mieszkaniu jest goraco, a ona ma ogrod i czuje sie zle u nas w taka pogode. Czy nie sadzicie ze to bylo upokorzenie z jej strony? Jezeli ja mam jej wozic dzieci, a potem odbierac to mi sie nie oplaca wychodzi, wole zatrudnic nianie ktora bedzie sie nimi zajmowala. Nie sadzicie ze nie fair troche powiedziala?

Gość gość
To tak zrob, wynajmij se nianię.Zero tematu.Zamiast się cieszyć ze masz taką opcję i dzieci w ogrodzie mogą pobiegac to ta o "upokorzeniu".Powalone prostactwo

Gość gość
Juz ci mowilam. Uspila, a nie uspala. To zatrudnij. To ty piszesz te prowo wszystkie o tesciowych. Wszedzie to "uspala"

Gość gość
Wolny kraj. tesciowa robi Wam przysluge zajmujac sie dziecmi, wiec moze stawiac jakies swoje warunki, a jesli to Wam nie odpowiada to nie musicie sie na nie zgadzac... tak jak napisalas- mozecie zatrudnic nianie i moze wtedy tesciowa uzna ze ma mniej kontaktu z wnukami niz by chciala- i zacznie znow do Was przyjezdzac... nie wydaje mi sie zeby w jakis sposob Cie upokorzyla, moze jej sie nie chce po prostu do Was jezdzic...

Gość gość
Miala zal ze nie jezdzimy po nia, ale ona ma nas po drodze jak jezdzi po zakupy a my mysielibysmy i tak nadrabiac droge

Gość gość
Dobrze wam powiedziała, mi się dziećmi nigdy nikt nie zają i nigdzie nie wychodzę, gdybym dostała taka propozycję by zawieść dzieci do teściowej byłoby mi bardzo miło! Po drugie nic nie myślisz, jakbyś zawiozła jej dzieci to odebrałabyś je następnego dnia i moglibyście odespać imprezę. Wg. mnie opcja najlepsza dla wszystkich.

Gość gość
Autorko.nie trać czasu na imprezy,ucz się ortografii bo dzieci dorosną i będziesz się wstydzić.

Gość gość
matko nie wierze że takie puste baby istnieją. Oczywiście że miała rację, to ona wam oddaje przysługę i jeśli lepiej się czuje u siebie to powinnaś jej odwieść tam dzieci. ciesz się że w ogóle chce sie nimi zajmować.

Gość gość
Miala zal ze nie jezdzimy po nia, ale ona ma nas po drodze jak jezdzi po zakupy a my mysielibysmy i tak nadrabiac droge x ale to starsza kobieta i chyba wam jest łatwiej do niej przyjechać niż jej.

Gość gość
Prowo. Nie ma takich idiotek jak autorka.

Gość gość
15.23 10/10

Gość gość
Tak po pierwsze to "żebyśmy" a nie "rzebysmy":O a poza tym to ta walnięta prowokatorka od upokarzania

Gość gość
Rzeczywiście pustak z autorki , nie dość , że teściowa sama do nich przyjeżdża zajmuje się dziećmi, to jeszcze pewnie sama wraca nikt jej nie odwozi , a ta jeszcze jakieś fochy , tylko wymagać , radzę ci nie wykorzystuj teściowej i tak nie jesteś jej wdzięczna , wynajmij nianię.

Gość gość
nie ma to jak idiotka narodzi dzieci