Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks na slubie

Polecane posty

Gość gość

witajcie jak w temacie zdarzylo wam sie uprawiac seks na slubie ? nie koniecznie ze swoja partnerką:)

Gość gość
Zawolanie na weselu, nad ranem : kto jeszcze nie spal z panna mloda ? Cicha odpowiedz : Ja. A kto ty jestes ? Pan mlody.

Gość gość
chyba tak to sie nie zdarza zeby pani mloda poszla na szybki nr z innym na wlasnym slubie?

Gość gość
ja byłam na ślubie, podczas którego jakaś dziewczyna nakryła swojego narzeczonego na seksie z jakąś niunią, która siedziała z nimi przy jednym stoliku (była im obca, poznali się kilka godzin wcześniej, ona wiedziała, że on przyszedł z narzeczoną na to wesele). A nakryła w ten sposób, że po kilku godzinach każdy był lekko pijany, ona zostawiła narzeczonego przy stoliku, a sama z koleżanką błąkały się po parkiecie, to trochę po polu lub chodziły do łazienki. No ale przy stoliku swoim nie były dlugo. I gdy wychodziły z łazienki, obok było jeszcze takie jedno pomieszczenie- jakby dla pracowników? coś a la kantorek. Usłyszały sapanie stamtąd dobiegające. Zaczęły się śmiać, że kogoś nakryją. Otworzyły drzwi, a tam widok- jej narzeczony posuwa od tyłu tę panienkę i jednocześnie maca ją po cyckach.. Narzeczona wybiegła, koleżanka zaczęła bić tamtą panienkę, generalnie zrobił się zamęt i po chwili już wszyscy wiedzieli.. afera była duża, zaręczyny zerwane..

Gość gość
ja tez przyłapalem moja zone z innym w toalecie

Gość gość
fajna masz zone :)