Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyśka2810

Pozew do sądu

Polecane posty

Gość Pyśka2810

Witam potrzebuje waszej porady,o ile oczywiscie cos wiecie w tym temacie a moanowicie...musze zlozyc pozew do sadu i to bedzie do tego samego sadu co juz kiedys mialam w nim prowadzona sprawe i tu jest moje pytanie czy w pozwie w dowodach wystarczy jak wpisze sygnature i akt poprzedniego wyroku czy musze go specjalnie skladac na papierze bo to by mi opoznilo zlozenie wniosku a jezeli to jest ten sam sad to przeciez chyba maja wglad do wczesniejszych spraw ?? Orientuje sie ktos w tym temacie? Z gory dziekuje za kazde podpowiedzi

Gość gość
Do każdego wniosku czy pozwu zakłada się osobne akta i nadaje im się sygnature. Nie ma znaczenia że wcześniej miałaś w tym samym sądzie sprawę,dopiero na rozprawie sędzia może podjąć decyzję o połączeniu spraw.

Gość Pyśka2810
Ok rozumiem,dziekuje za odpowiedz a man jeszcze jedno pytanie takie blache ale wole zapytac bo musze zlozyc pozew w trzech egzemplarzach wiec mam przez to rozumiec ze dowody tez musza byc w trzech egzemplarzach oryginalnych??czyli np.3akty urodzenia,3egzemplarze wyroku sadu itp.czy wystarczy tylko po jednym egzemplarzu ktory bedzie dla sadu?