Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto prószków opolskie wojew

czy jestem wariatem czy powinienem znowu trafić tu do psychiatryka jak w grudniu

Polecane posty

bo w grudniu 10 dni byłem w szpitalu psychiatrycznym w OPOLU ps to ja gość od miasta Namysłów (opolskie województwo) tutaj byłem Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. św. Jadwigi ul.Wodociągowa 4 45-221 Opole tel. do sekretariatu Dyrekcji 77 54 14 200 faks: 77 54 14 237 tel. do rejestracji 77 54 14 221 lub 222 tel. do Izby Przyjęć 77 54 14 110 lub 111 e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl

a problem jest taki że ja nigdy tego mojej psychiatrze nie mówiłem żyje w ciagłym stresie mam urojenia (nie słysze głosów od zewnątrz zeby mi ktoś coś mówił)ale mam urojenia ciagle mam durne wyobrażenia że ktos coś do mnie mówi oraz że słysze wiadomosci w radiu telewizji mimo ze nie jest to głos od zewnatrz i jakby w tych wiadomosciach ktoś cos mówił "złego"czego ja nie chce usłyszeć i dodatkowo mam depresje ale jest lepiej bo biore leki na depresje wczesniej miałem lęki że sobie bądź komuś zrobie krzywde jakimś ostrym narzędziem czy czymś to wszystko nie daje mi spokoju dodatkowo stwierdzono u mnie obnizenie intelektualne po testach psychologicznych w opolu co mam zrobić ???

Gość gość
powiedzieć lekarzowi; to wygląda na schizofrenię przecież. Będą Cię leczyć, co poprawi komfort życia Twój i bliskich