Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim stroju na ślub, ale szczerze. Na ślub swego dziecka...

Polecane posty

Gość gość
Ale byloby fajnie gdyby ta od IP na serio pokazala to jej tesciowej hahahaaa jak tak czytam to faktycznie przypomina mi sie kilka lub kilkanascie tematow o tesciowej z nadwaga w miniowkach i dekoltach. To chyba faktycznie ta synowa zalozyla topik

Gość gość
Co za idiotka założyła taki temat. Ludzie, do głowy by mi nie przyszło coś takiego i jeszcze zdjęcia wklejać. Co myślę o tym stroju? Beznadziejny, ale zostawiłabym to dla siebie. Ogólnie nie lubię obgadywaxC

Gość gość
Ale przyznajcie ze glownie czepia sie stroju starej. Nie dziwne to? obsesja?

Gość gość
Tu Autorka. Chcesz to trop IP i pokazuj. Ostatnio czytałam tu temat jakiejś użytkowniczki i nie pamiętam już o czym. Chyba o telepaniu dzieckiem, ale nie chcę sklamac wiec nie wiem na 200 procent. Ale był też na pewno temat innej pani o jakichś relacjach w rodzinie męża i tez pisałaś o tym IP. Masz coś na tym punkcie a mój wpis cię ubódł bo kojarzysz mnie z kimś kto coś podobnego widać pisał. Tym wszystkim paniom pisałaś o IP i coś o tym ze będziesz zawiadamiać policję w mazowieckiem. Panno "em". Prawie się posikalam ze śmiechu wtedy. Śmiało wytrop te IPiki i idź do prokuratury :p

Gość gość
Walić jej IP, nie da się tak. ;) Autorka to kretynka i wsiura plotkara. I tyle. ;)

Gość gość
Zenada autorko. Teraz pokaz Twoje zdjecie z tego wesela poobgadujemy troche. Mozesz wyslac bez twarzy. Brak szacunku z twojej strony. Niedobrze mi sie robi, ze nie masz swojego zycia naprawde

Gość gość
17:59 a ty masz coś z tym IP. Obsesja? Dziadek spolecznik? I ci to da ze pogrązysz te osoby? Sama jesteś gnida gorsza niż te baby. To jest forum kobieto. Tu każdy może napisać co chce o ile nikogo z imienia i nazwiska nie znieslawia. I tak nikt nikogo raczej na 0ewno nie rozpozna.

Gość gość
no cóż teściowa twej kuzynki jest brzydko ubrana i bez krzty szacunku do imprezy

Gość gość
17:59 wzięłaś tabletki? Podobno już psychotropy bierzesz przez tą obsesję, więc weź, bo chyba pominełaś dziś dawkę:O

Gość gość
Noze jej sie tak podobalo!!! Jezuu dajcie kobiecie spokoj mendy jedne!

Gość gość
Wygląda lepiej niż niejedna młoda. Przeciez nie ma niczego na wierzchu. Może mogłaby zakryć kolana, bo nie wyglądają już najlepiej, ale niejedna mloda spasiona ma gorsze, a miniówy nasi że prawie doopsko widać. Trochę was nie rozumiem, bo gdy tesciowa załozy białą kieckę to źle bo nie ma szacunku, założy czarną tez nie ma szacunku. Normalne jesteście ?

Gość gość
Nie sa normalne. One to by chcialy poubuerac wszystkich wedlug swego uznania. Glupie zawistne baby i tyle

Gość gość
Czarny strój u matki panny młodej lub pana młodego to faux pas. Chyba ze maja żałobę po zmarłym z rodziny

Gość gość
oczywiście ze to przeginka. Czarnego lub białego stroju na czyjś ślub z zasady nie ubiera się. Znacie się na savoir vivre? Nie

Gość gość
Autorko po tym co tu dzis pokazałaś nie dziwie sie ze tesciowa cie nie znosi. Wyszla twoja prawdziwa natura...dno dno dno.

Gość gość
18:24 ty znasz:O kafeteryjna ewa minge

Gość gość
A wam nic do tego czy wypada czy tez nie. Moim zdaniem czern jest zawsze elegancka i modna. Baby jestescie strasznymi jedzami

Gość gość
Autorko no dasz swoją kiecę do oceny. Wklej fotę bez twarzy, nikt cie nie rozpozna

Gość gość
No czekamy, czekamy

Gość gość
"Kuzynko"dlaczego już nie szczekasz. Pidwinelas ogonek i siedzisz w budzie?

Gość kosiara metalowa
Autorko to nie fair co robisz :o mimo wszystko wiele osób może rozpoznać tą panią. Myslisz, że nie dasz twarzy i sprawa załatwiona? To daj swoje zdjęcie bez twarzy no śmiało! Serio trzeba byc ostatnim pustakiem i babsztylem bez klasy żeby wstawiac cudze zdjęcia do oceny, bo sama byś swoje fotki bez twarzy nie wkleiła, bo sie wstydzisz, bo nie chciałabys byc tutaj oceniana ani nie daj Boże rozpoznana ale juz ktos obcy to spoko prawda? a ty jeszcze robisz to bez wiedzy tej osoby i to jest podwójne kure/stwo.

Gość gość
Autorka teraz gryzie pazury ze strahu i modli sie aby tylko to do tesciowej nie dotarło :D

Gość gość
Wkleję :) za jakieś półtora h bo teraz pisze z telefonu :p

Gość gość
tak, tak wkleisz jak tylko znajdziesz odpowiednie zdjęcie w necie.

Gość gość
I wielkie mi co się stało. Ja jak nie mam na fotce głowy to czego mam się wstydzić?> Rozpoznają>? To niech rozpoznają. A ta wyżej niech sama szczeka jak burek.

Gość gość
kosiara metalowa, jak widać nie miałaś racji. Tak mi przykro...nie jest to dla mnie żadne koooestvo, nikt jej nie rozpozna bo z tej rodziny nikt nie bywa na tak dennych forach, tylko ja sie przy was uwsteczniam..

Gość gość
Autorko na początku pisałaś ze nawet nie masz chłopaka a teraz wstawiasz swoje ślubne zdjecie. Ty masz coś z garem?

Gość gość
Już mowilam ze to nie moja fota.

Gość gość
A czyja?