Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie pracowac ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie drogie kafeterianki. Mam 20 lat i nie wiem co w zyciu robic. Od 18 rpku zycia odrazu po maturze mieszkając jeszcze na Śląsku bylam zmuszona pójść do pracy aby wyżywić rodzinę.. No ale od pól roku juz jestem na szczęście daleko od tej rodziny bo mieszkam z narzeczonym w szczecinie , jego rodzinnym mieście. Jedyne jakie doświadczenie mam to na magazynie. Zrobiłam nawet kurs na wózek widlowy ale nigdzie nie znajdę pracy bo wszędzie doświadczenie. Od pól roku pracuje jako pokojowka i mam juz dość. Codziennie 8 godzin za psie grosze bo pracuje bez umowy.. Ciągle bole nóg i kregoslupa,wieczorem nogi spuchnięte .. Stwierdziłam ze chce się przekwalfikowac i marzy mi się praca na d***e w biurze. Mam dość magazynów .. Dość pracy fizycznej. Ale ja jestem po liceum , mam maturę i nic więcej. Mysle o szkole policealnej ale w szczecinie nie ma fajnych kierunków. Jedyne co mnie zainteresowalo to technik archiwista .. Myślałam o stażu z UP ale boje się ze nie będzie dla mnie bez doświadczenia pracy biurowej. Ludzie pomóżcie :( jestem w kropce . Mam dość gownianej fizycznej pracy. Myślałam o studiach ale nie będę miała wtedy czasu dla narzeczonego.. Nie wiem co juz robic. Jak znalezc fajna prace nie fizyczna ?

Gość gość
Tak szczerze to prawie kazda kobieta bez zadnego szczegolnego wyksztalcenia chce "pracowac w biurze", wiec to chyba zatem najbardziej oblegane stanowiska pracy w kraju, chetnych pelno... Pracodawcy przyjmuja jak najbardziej ludzi bez szkol wyzszych, czasem i bez doswiadczenia, ale podstawa to musisz miec w malym paluszku office, programy kadrowo placowe oraz dobry kontakt z ludzmi i perfekcyjny angielski.

Gość gość
Prawdopodobnie sekretariat.

Gość gość
Z angielskim językiem kuleje. Jedyne co to potrafię to język rosyjski ale tu w szczecinie jest nie potrzebny bo nikt tym językiem się nie posługuje. Tu tylko niemiecki i angielski. Nienawidzę tego miasta..

Gość gość
My poszukujemy osoby do biura, nie musi miec doswiadczenia, ale w Poznaniu. Musi jednak znac angielski perfekcyjnie, oraz przynajmniej srednio jakis program do fakturowania i do grafiki... Pensja 2800 netto.