Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Richie1985

ja zrozpaczony żona wyjechała na urlop z kolegą z pracy

Polecane posty

Gość Richie1985

Witajcie, W tym roku nie mogłem wziąć urlopu, bo za krótko pracuję w nowej firmie, ale żona strasznie chciała się gdzieś wyrwać odpocząć. Powiedziała, że kolega z pracy zaprasza ją na Korfu i zapytała czy mogłaby z nim pojechać na ten urlop. Pomyślałem, że szkoda żeby przeze mnie siedziała bezczynnie w domu jak może sobie wyskoczyć na tydzień do Grecji i się zgodziłem. W końcu, pomyślałem, jesteśmy dorośli, mamy poczucie odpowiedzialności, ufamy sobie, a poza tym nie można przesadzać zazdrością i zaborczością - przecież życie to nie film dla dorosłych, są też zwykłe przyjaźnie... Spotkałem się z tym kolegą w sobotę gdy odwoziłem ich na lotnisko, uścisnęliśmy sobie dłonie, zdawał się całkiem w porządku - sympatyczny, miły, nie natarczywy - co mnie dodatkowo uspokoiło. Niestety nie na długo... pierwszego dnia wrzuciła na FB zdjęcie jak on ją obejmuje, a ona całuje go w policzek. Dziwnie to wyglądało... znajomi zaczęli dzwonić do mnie, czy z nami wszystko w porządku? zrzucałem to na karb euforii związanej przyjazdem, że przyjaciel itp - straszny wstyd. Wczoraj wrzuciła fotkę znad basenu - jego dłoni na wewnętrznej stronie jej uda... zmysłowo kućwa... A dziś poszło zdjęcie jego kąpielówek przez które przebija pozawijany pod nimi penis, z podpisem: moje 28 cm szczęścia... nie wiem co o tym wszystkim myśleć... albo się wygłupia, albo poszła na całość i zlasowało jej mózg - w każdym przypadku robi mi niezły przypał - jeśli chciała mnie upokorzyć to jej się to udało. telefonu oczywiście nie odbiera... nie będę ukrywać, że jestem zrozpaczony! Już teraz boję się otworzyć FB, a to przecież jeszcze klika dni... nie spodziewałem się, że tak to będzie... jak to się waszym zdaniem skończy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować