Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zenek227

Głęboka penetracja pochwy.

Polecane posty

Witam, mam pytanie do bardziej doświadczonych Kobiet, Faceci może też będą wiedzieli :P Mając penisa około 22 cm jeszcze nie spotkałem partnerki która zmieściła by całego penisa podczas stosunku, ostatnio znajomy ,,po pijaku,, opowiadał że można wejść penisem jak by ,,obok szyjki macicy,, i wtedy nie ma problemu z głęboką penetracją, co myślicie? To nie jest prowokacja.

nie, właśnie tak obok aby nie bolało parterki :P takie coś znalazłem hmmm ,,Moja jest w stanie przyjęć penisa o długości 19 cm i ponad 4,5 cm średnicy. Tyle ma mój mąż na większych nie jeździłam. Wchodzi cały bez problemu. Tylko od tyłu na pieska lekko się zapiera i muszę się tak ustawić żeby przy głębokiej penetracji przesuwał się nad szyjką macicy, wtedy jestem głębsza. Zauważyłam że muszę dobrze wypiąć pupę i nie wspierać się na łokciach tylko leżeć głową na łóżku. Wtedy dla mnie i jego jest mega przyjemnie. Moja koleżanka natomiast zwierzyła mi się że mąż jej kupił jej żelowego penisa 21 cm i też jej się cały mieści. Wniosek taki że my kobiety jesteśmy głębokie adekwatnie do potrzeb.,,

Gość gość
O kurcze :) troche nie na temat ale może chcesz sie spotkać? :P

Spotkać? no takiej odp to się nie spodziewałem :P jbc to pisz alton88@interia.pl :D

Gość gość
22cm a i nawet coś więcej się zmieści tylko pani musi dobrze się ustawić. Np przy penetracji od tyłu trzeba obniżyć maksymalnie plecy i ramiona i wystawić pupę jak najbardziej w górę. Jak penis podczas erekcji jest podgięty główką w górę to jeszcze lepiej. Przy takim ustawieniu penis podczas stosunku nie zaczepia o szyjkę macicy tylko faktycznie ją mija i może głębiej wejść i nie wywoływać dyskomfortu. Przetestowane przez moją siostrę i szwagra który ma właśnie 22cm dł.

Gość gość
13 idź spać zboczencu..

Gość gość
dziś poczochrana przez życie jak się mądrzy hłehłe

Gość głęboka
Ja w sobie mieszczę lekko ponad 20 cm to pewnie i 22 cm by mi i weszło. Ogólnie to lubię głęboką penetrację. Na początku trochę trzeba rozrobić moją małą ale już tak po kilkunasty pchnięciach w ci eczce mam głęboki tunel.